Lokomotiva přejela Ježky a popáté v řadě neprohrála        

Heřmanův Městec B - Česká Třebová 1:6 (0:2, 1:1, 0:3)
 
Kohouti jsou nadále bez porážky, tentokrát na rozjetou Lokomotivu narazili Ježci a dostali půl tuctu branek. Matador Kvasnička musel v tomto utkání přenechat roli nejstaršího hráče o 4 roky staršímu hráči a trenérovi Ježku Kamilu Mlejnkovi, který od turnaje veteránu v Prachovnicích chytil druhý dech.
Hosté začali na umělém povrchu Stigmat, kterým se pyšní aréna Ježkárna  velmi aktivně a již v šesté minutě otvíral skóre po Kvasničkově přihrávce Deml Lukáš. Tito dva hráči si za pět minut role vyměnili a bylo to 2 : 0 pro Lokomotivu. Tento výsledek vydržel až do konce úvodní části i přes několik šancí na obou stranách. V úvodu druhé třetiny se podařilo Šmolkovi zužitkovat nezištnou přihrávku do volného prostoru od Rudy, který se v letošní sezoně probouzí v neuvěřitelné formě a sbírá jeden bod za druhým. Ježci, ale utkání nevzdávali a v polovině utkání se jim podařilo snížit na 1 : 3. Díky individuální akci Lustyka to bylo za dvě minuty opět o tři. Tato branka trochu zaskočila v době velkého tlaku domácí střídačku, čehož dokonale využil  již zmiňovaný Ruda, který vedle mladých hráčů nečekaně ožil a zvýšil na 5 : 1 pro kohouty. A dokonale domácí dodělal po necelých dvou minutách ještě Lustyk, když mu ideální přihrávku naservíroval přímo z obranných řad Šustek. V dalším kole třebovští kohouti zajíždí na okresní derby do nedalekého Letohradu, kde budou bojovat o další již šestou zápasovou neporanitelnost.

Komentář Vladimír Deml : Do utkání jsme vstoupili aktivně a nastěhovali se do útočné třetiny domácího mužstva. Po souhrách dvojice Kvasnička  - Deml L. jsme první třetinu vyhráli 2:0. Na začátku druhé třetiny jsme zvýšili na 3:0 a od té doby na celou druhou třetinu vypadli z role. Přestali jsme běhat, napadat a hrát aktivně čehož domácí využili a snížili. Nadšeně bojující domácí mužstvo si vytvářelo další brankové příležitosti. Po domluvě, kterou vedl trenér mezi druhou třetinou, jsme se vrátili k aktivní hře a vstřelili v rozmezí čtyř minut 3 góly a rozhodli o naší výhře. Opět bychom chtěli pochválit rozhodčí za předvedený výkon a obě mužstva za to, že chtěli hrát hokejbal.

Vyloučení : 1:1, Střely : 27:34   Branky: 6 Deml L. (Kvasnička), 11 Kvasnička (Deml L.), 17 Šmolka (Ruda),
34 Lustyk, 35 Ruda (Hyksa), 37 Lustyk (Šustek)

Sestava: Procházka (Šmíd) - Dobrovský, Šustek, > Kovář, Broulík - Tlapák, Kvasnička, Deml L., Lustyk, Deml V., Tomeš, Ruda,  Hyksa, Šmolka