První prodloužená základních tanečních na INTRU          

Taneční škola Knířovi pořádá základní taneční pro mládež v sále Na Skalce v České Třebové již druhým rokem a kromě výuky tance nabízí i základy etikety a zajímavý program, který nechyběl ani na první prodloužené.
Večer zahájili pánové předáním květiny dámám a společným květinovým tancem. Za to byli obdarováni kapesníčkem na památku. Kursisté seděli se svým doprovodem společně u stolečků, což přispělo k navození příjemné a plesové atmosféry. Gardedámy a pánové se do dění večera zapojili v roli porotců v soutěži o nejoriginálnější pokrývku hlavy. Největší pozdvižení ale vyvolala nesoutěžní horolezecká přilba, kterou nasadil na hlavu taneční lektor Petr Kníř.
Kursisté perfektně zatančili vše, co se stihli v tanečních naučit. A že toho nebylo málo. „Zatím jsme učili celkem 13 tanců, včetně některých trochu zapomenutých, jako je swing nebo argentinské tango,“ upřesnil Petr Kníř, hlavní taneční lektor. Právě argentinské tango je novinka, kterou se můžete v Taneční škole Knířovi naučit. Kurz tanga doplnil lekce zumby, salsy, ale i tanečních večerů pro páry.
Poslední hodina večera byla věnována volnému protančení, kterého využila většina přítomných, včetně prarodičů. Do rozverného tance jménem letkis se pak  zapojili úplně všichni.