Loko Česká Třebová – Závodní hokejová Pardubice 5:4  

(1:3, 2:1, 2:0)
 
Sestava ČT: Hrdlička (27. Ehrenberger) – Zeman, Rybka L., Stanek, Šafář, Jícha, Řehák B. – Bačík, Šedivý D, Šedivý M., Doha, Chudý, Voříšek, Steinmetz, Teplý, Váně.
Záv.hok. Pardubice: Vostřák – Musil Jakub, Čermák, Černý, Hlaváček, Koblížek, Martinec Jan, Máslo, Musil Evžen, Rozlívka, Tankos, Verner, Kubálek, Sodomka, Šavrda, Peleška.
Branky: 18. Řehák B., 28. Stanek (Šedivý D., Doha), 37. Šedivý M. (Doha), 42. Doha, 52. Šedivý D. (Šedivý M.) – 1. Čermák (Peleška), 8. Čermák (Martinec), 16. Martinec, 22. Verner (Sodomka, Peleška)
Vyloučení: 10:9 + Kubálek 10min.
Využití: 1:0. Oslabení: 0:1. Rozhodčí: Kobr, Najman. Diváků: 105
 
Druhé přípravné utkání s účastníkem oblastního přeboru Pardubicka, který minulý týden porazil Orly Lanškroun na samostatné nájezdy 8:7, nezačalo pro domácí moc dobře. Ospalý začátek Třebováků, neúčast „hokejbalistů“ Kvasničky a bratrů Demlových, a hlavně opět chyby v obrané fázi, posloužili ne vůbec špatnému soupeři k jednoznačnému vedení 3:0. Ještě, že v 18.min svým důrazem Bohouš Řehák dotlačil puk za záda Vostřáka a upravil stav třetiny na přijatelných 1:3. Po přestávce to byli opět hosté, kteří odskočili na tři branky. Lokomotiva se však pomalu začínala rozjíždět a když navrátilec Stanek snížil na 2:4, bylo veseleji. Pak se naplno rozjely naše budoucí posily. Bratři Šediví ve spolupráci s Dohou prakticky zařídili obrat. Vše podpořeno zlepšenou obranou, větší bojovností a „vysušeným střeleckým prachem“ útočníků přispělo k otočení zápasu na 5:4. Tým i jeho nový trenér Petr Vršanský si tak připsal první vítězství v sezóně. Dalším nemalým kladem byl návrat Petra Voříška po složitém zranění z loňského semifinále play-of.
Jelikož se avizované přípravné utkání 10.října neuskuteční, zveme všechny fanoušky na „ostrý“ začátek sezóny v neděli 17.října 2010 na stadión Na Skalce na utkání s Česticemi.                                                                                                  Radko Jasanský