Českotřebovský deník 333/2010 (20.11.)                                
František Bečka instaloval své životní dílo v Řetové.  V neděli je slavnostní odhalení.

Jde o  Vzkříšení Ježíše Krista v nadživotní velikosti, jehož přípravu jsem sledoval ve lhotecké kovárně Františka Bečky od prvního záměru, přípravy modelu a a vlastní práci na jednotlivých postavách.  Trojice  Panna Marie, Ježíš Kristus a Maří Magdalena  je umístěna na velkém  kamenném podstavci a tím získává dále na své velikosti. Dílo bude odhaleno v neděli 21. listopadu v 15 hodin na hřbitově v Řetové, je to práce, na kterou se František Bečka dlouho připravoval a nyní  dochází ke slavnostní instalaci.  Dnes v sobotu odpoledne byla socha na podstavec připevněna.

MALOVÁNÍ BYTŮ, kanceláří a obchodů, stavební dokončovací práce a úklid (levně),
SMOLA PETR tel: 605 077 381 a návrhy domů, interiérů a zahrad na počítači ve 3D grafice.
Kontakt ....3D-grafika@email.cz

ZLATNICTVÍ Milan Vašina oznamuje všem suočasným i budoucím zákazníkům změnu místa naší prodejny na novou adresu - Hýblova 66,Česká Třebová - vedle květinářství Kopretina.Všechny zákazníky srdečně  zveme k nákupům vánočních dárků-nabízíme široký sortiment hodinek a ostatního hodinářského zboží,zlaté a stříbrné šperky, šperky z nerezové oceli,šperky Swarovski a jiné.Těšíme se na vaši návštěvu! 

UPOZORNĚNÍ OBČANŮM

Ve čtvrtek dne 30.12.2010 bude z důvodu provádění roční uzávěrky finančních prostředků omezen provoz městského úřadu. Veškeré úkony podléhající správnímu poplatku budou prováděny pouze do 13:00 hodin. Kancelář ověřování (CZECHPOINT), informační centrum a pokladny městského úřadu budou z výše uvedeného důvodu v tento den od 13:00 hodin pro veřejnost uzavřeny.
V pátek dne 31.12.2010  bude z provozních důvodů Městský úřad Česká Třebová zcela uzavřen. Děkuji za pochopení                                                                                                                 Ing. Věra Pirklová v. r.  tajemnice MěÚ
 
Silvestrovská noc na Starém náměstí

Srdečně zveme všechny občany našeho města, aby s námi společně oslavili příchod nového roku 2011. Oslavy se tradičně uskuteční na Starém náměstí. 
Program:
-          reprodukovaná hudba od 23 hodin
-          občerstvení – svařené víno, horký čaj
-          sekt za zvýhodněnou cenu
-          slavnostní přípitek starosty města
-          00:30 hodin velký ohňostroj
-          01:00 hodin losování hodnotných cen 
Bližší informace budou uvedeny na plakátech. V prostoru vchodu do „Staré radnice“ bude zajištěno občerstvení včetně prodeje sektu za zvýhodněnou cenu. Za vrácené láhve od zakoupeného sektu lze získat slosovatelný kupon a na který bude možné ještě během večera získat některou ze zajímavých cen.
Ohňostroj bude odpálen na Starém náměstí v prostoru u kašny. Žádáme všechny účastníky, aby se zdržovali v bezpečné vzdálenosti.
Těšíme se na vaši účast.                                                                                                                                 Vedení města
 
Poděkování
Město Česká Třebová děkuje všem sponzorům akce „Oslavy silvestrovské noci a vítání nového roku 2011“, které se uskuteční na Starém náměstí v České Třebové:
    DRUMEL a Co., s.r.o. Česká Třebová
    EKOLINE GROUP s.r.o. Ústí nad Orlicí
    Elektro Gregar, Česká Třebová
    Hotel Korado – Josef Janda, Česká Třebová
    H-STAVEX s.r.o., Česká Třebová
    Jindřich Dvořák, Česká Třebová
    KORADO a.s., Česká Třebová
    Ladislav Vraspír – ELVA, Česká Třebová
    Orlická vodohospodářská společnost, Česká Třebová
    PROPLAST spol. s r.o., Ústí nad Orlicí
    RYDO spol. s r.o., Česká Třebová
    TRUHLÁŘSTVÍ Ondřej Vencl, Česká Třebová
    TRUHLÁŘSTVÍ Radko Jasanský, Česká Třebová