Domácí turnaj juniorek FbK Orlicka Třebovska 
3 zápasy x 3 výhry = 9bodů a průběžné 1. místo v tabulce  

V sobotu 20.11. proběhl v hale v Dolní Dobrouči domácí turnaj juniorek FbK OT. V tento den juniorky odehrály hned 3 zápasy, a proto to byl dlouhý a namáhavý den.  Závěrečné vyčerpání zpestřily a posílily 3 výhry a krásné skóre 19:3.
 
FbK Orlicko Třebovsko – FbK Svitavy 7:1 (2:0 – 2:1 – 3:0)
Góly: Šedová(Hyksová), Bednářová(Raisová), Špatenková, Hyksová(Kalíková),  Hyksová( Šedová), Lexová(Hamplová), Bednářová(Hyksová) Vyloučení 0:1
K prvnímu utkání hracího dne jsme nastoupily proti sousedkám ze Svitav. Z předchozích zkušeností jsem čekaly velmi vyrovnaný zápas, ale opak se stal skutečností. Během prvních minut jsme si vytvořily několik pěkných šancí. Proměnit jednu z nich se podařilo hned  po dvou minutách Kristýně Šedové po spolupráci s Lindou Hyksovou. Celá první třetina se nesla ve znamení tlaku před svitavskou brankou.Téměř jsme je nepustily na naši polovinu hřiště, což dosvědčuje i fakt, že během první patnáctiminutovky pouze 2x vyslaly pozdrav naší golmance. I přes náš tlak jsme do konce první části přidaly pouze gól po souhře Anety Bednářové s Danou Raisovou. Začátek druhé třetiny byl celkem poklidný, až v desáté minutě Dita Šatenková po sólo akci provětrala soupeřovu bránu. Hráčky ze Svitav nám minutu na to odpověděly, když vstřelily svůj první a zároveň poslední gól. Snížily tak na 3:1. Linda Hyksová ovšem stihla ještě do konce druhé části zvýšit a to poté, co jí Tereza Kalíková nahrála míček přímo na čepel její hole. Ve třetí třetině jsme na  Svitavy doslova vlétly. Hned po 43 sekundách, po již druhé souhře Kristýny s Lindou, skončil míček v soupeřově síti. Ve čtvrté minutě se svého letošního premiérového gólu dočkala i Míša Lexová, která již před tím měla několik slibných šancí. V čase 5:20 se podruhé v utkání trefila Anet Bednářová,  která ustálila náš gólový přísun na celkových sedm gólů. Tři minuty před koncem zápasu jsme ještě dostaly výhodu jedné hráčky v poli, tu jsme ale bohužel nevyužily. Po závěrečné siréně tedy svítil na časomíře výsledek 7:1 pro OT.
 
FbK Orlicko Třebovsko – FBC Ždár nad Sázavou  5:2  (1:1 – 1:1 – 3:0)
Góly: Dokoupilová (Hyksová), Hyksová (Kalíková), Bednářová (Dokoupilová),  Špatenková (Dokoupilová), Hyksová (Hamplová)
K druhému zápasu jsme poprvé v letošní sezóně nastoupily pro hráčkám ze Žďáru. Začátek utkání byl z naší strany velmi opatrný, nevěděly jsme co od obměněného týmu oproti loňské sezóně čekat. V páté minutě nás soupeřky překvapily, když vstřelily gól po nedůrazu před naší brankou. Ihned jsme se ale vzchopily a chvíli poté Daniella Dokoupilová za asistence Lindy Hyksové vyrovnala. Tento stav vydržel až do konce první třetiny. Vyrovnaná hra byla doprovázena chybami hráček, ale bohužel i rozhodčích. Druhá třetina měla přesně opačný průběh než první. Až do desáté minuty se hra přelévala z jedné poloviny hřiště na druhou. Linda Hyksová již po druhé v tomto hracím dni rozvinula spolupráci s Terkou Kalíkovou a zvýšila na 2:1. Minutu na to ale Žďár  využil naší chybné přihrávky a srovnal tak stav na 2:2. Druhá třetina opět skončila vyrovnaně, oba týmy tedy vstupovaly do poslední části s čistým štítem, my ovšem s chutí a přesvědčením zvítězit. Jako první své odhodlání projevila Aneta Bednářová , která si doslova „zařvala“ o nahrávku od Danielly Doukoupilové a osamocena před soupeřovou brankou zvýšila na 3:2. V desáté minutě svůj chtíč po gólu ukojila Dita Špatenková, která si tak napravila reputaci z předchozí zpackané šance.
Už to vypadalo, že zápas skončí 4:2, běžela poslední minuta třetí třetiny, všichni zvolnili, ale jediné Linda Hyksová s Jíťou Hamplovou se do toho naopak opřely, Jíťa poslala nahrávku na Lindu, která 15 vteřin před koncem upravila stav na konečných 5:2 pro OT.
 
FBŠ Jihlava  - FbK Orlicko Třebovsko 0:7 ( 0:4 – 0:2 – 0:1)
Góly: Špatenková, Bednářová (Dokoupilová), Šedová (Dokoupilová) Špatenková ( Hamplová), Hyksová (Dokoupilová), Hyksová ( Bednářová), Hyksová ( Šedová)
K poslednímu třetímu zápasu dne jsme nastoupily proti soupeřkám z Jihlavy. Protihráčky už měly v nohách také dva zápasy stejně jako my, tudíž na obou týmech byla patrná únava.  Po krásné a tradiční Ditině sólo akci jsme se již po třech minutách ujaly vedení. S postupem času soupeřkám začaly docházet síly, do konce první třetiny jsme jim tak zásluhou Anety Bednářové, Kristýny Šedové a Dity Špatenkové přidaly další tři góly. Jediné na co Jihlavačkám zbyla energie byl občasný brejk. Druhá třetina už tak bohatá na góly nebyla, i když hrálo se hlavně na soupeřově polovině. Jedinou úspěšnou střelkyní jak druhé, tak třetí třetiny byla Linda Hyksová. Ve druhé třetině skórovala hned 2x, a to po nahrávkách Dáni Dokoupilové a Anety Bednářové. Po dvou třetinách vedlo OT již 6:0. O přestávce  na nás trenérka přichystala několik změn v sestavě, pomalu se u ní stává zvykem dávat obranu  do útoku a útok do obrany. Do třetí třetiny jsme tedy vstupovaly s tím, že se pokusíme plnit své nové funkce, jak nejlépe to půjde a s odhodláním užít si poslední třetinu podzimní hrací části. V čase 6: 43 tak naposled v tomto zápase i roce skórovala již potřetí Linda Hyksová hrající v obraně za spolupráce s centrem Kristýnou Šedovou. Již podruhé v tomto dni se tak náš gólový přísun zastavil na čísle sedm. Nejen zásluhou golmanky, ale hlavně hráčů jsme tak udržely poprvé v sezóně čisté konto.
Po tomto úspěšném víkendu jsme si tedy připsaly do tabulky 1.ligy juniorek, divize III  9 bodů, což nás katapultovalo do čela průběžného pořadí.  
Sestava: Diblíková Martina (C) – Lexová Michaela, Kalíková Tereza, Hamplová Jitka, Šedová Kristýna -  Zavřelová Nikol, Hyksová Linda, Bednářová Aneta, Dokoupilová Daniella, Špatenková Dita, Raisová Dana, Köhlerová Lucie, Stráníková Alena
trenérka – Renáta Drvoštěpová , asistent – Jiří Typl