Zpravodajství florbalistů FbK Česká Třebová                   


Liga mladších žáků pokračovala 7.listopadu 2010 dalším turnajem v Rokytnici v Orlických horách a los přisoudil mladým Třebovákům po sobě tři nejtěžší soupeře v soutěži. K tomu navíc chyběli stabilní hráči T. Langer a K. Kaška, jejichž absence byla velmi znatelná.
 
FbK Česká Třebová – TJ Sokol Jaroměř 0:5
Věrni svým zvyklostem, vlétli na nás hráči Jaroměře už od začátku ve velkém stylu a zasypali nás obrovským množstvím střel, z nichž se v prní půli žádná neujala. Ovšem to, co předvedli  v prvních 90 sekundách druhé půli, nás posadilo zpátky na zem. Na jejich tři rychlé zásahy jsme nedokázali zareagovat a nakonec jsme byli rádi i díky našemu brankáři za pětigólovou prohru.
 
FbK Česká Třebová – FTS Florbal Náchod 0:5
Druhý zápas měl podobný průběh, Náchod tlači a naše obrana horko těžko odolávala. Stejně jako v prvním utkání, jsme inkasovali až ve druhé půli a konečný výsledek byl opět 0-5.
 
FbK Česká Třebová – TJ Sokol Bodlinka Dobruška 6:8
Dobruška si s sebou přivezla slabšího brankáře, čehož jsme chtěli častou střelbou využít. To se také podařilo a po první půli svítilo skóre 5:3 pro nás. Po pauze se vak dostavilo buď uspokojení nebo extrémní únava, protože to, co jsme předvedli, nemělo s florbalem nic společného, a tak nakonec i přes veliký tlak v závěru, jsme za druhou půli naprosto zaslouženě prohráli.
 
FbK Česká Třebová – FbK Orlicko-Třebovsko 3:3
V nepřítomnosti trenéra se koučinku ujali rodiče hráčů a namotivovali hráče tak, že se jim podařilo poprvé v turnaji bodovat
Zápasy jsme odehráli v následujícím složení: Novotný – Stolín, Cerman, Kmoníček – Langer V., Křivka, Halas, Krása, Vondra, Bohunek  Opět děkujeme také rodičům, kteří nás úspěšně dopravili na místo určení i zpět domů.
Jiří Němec & Monika Adamcová