Hokejový oddíl TJ Lokomotiva hlásí                                    
Krajská soutěž mužů
Sokol Semechnice - TJ Lokomotiva Česká Třebová 3 : 4 v prodl. (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1) 

Branky: 3. Hejzlar (Havlíček), 13. Zošiak (Schejbal, Gois), 31. Brandejs (Rejchrt) - 15. Teplý (Kopečný, Zeman), 26. Deml L. (Kvasnička), 50. Šedivý D., 61. Deml L. (Kopečný)
rozhodčí: Petr - Burýšek, Rada  vyloučení: 7:7, využití 1:0  diváků: 130
Semechnice: Chalupný - Gois, Chudý, Janský, Novotný, Ryšavý, Pavlík, Červíček, Brandejs, Gábor, Hejzlar, Zošiak, Rejchrt, Schejbal, Kopecký, Havlíček
 
Česká Třebová: Hrdlička - Řehák T., Šafář, Bačík, Jícha, Zeman, Kopečný, Voříšek - Váně, Kvasnička, Deml L., Doha, Šedivý D., Šedivý M., Chudý, Teplý, Deml V.
Nedělní utkání Krajské soutěže mužů bylo odehráno na zimním stadionu v Opočně, na jehož ledě se potkal Sokol Semechnice s českotřebovskou Lokomotivou. Utkání bylo poměrně vyrovnané, obě mužstva si vytvářela šance, skórovala i chybovala. Celé utkání bylo ovlivněno výkonem rozhodčích, kteří výrazně přispěli k finální podobě zápasu, zejména jeho třetí třetiny. V napjaté atmosféře se v prodloužení přiklonilo štěstí na stranu Třebováků, když v čase 60:18 poslal puk do semechnické branky Lukáš Deml a zajistil tak pro Lokomotivu zisk dvou bodů.  Další utkání sehrají Třebováci 2. prosince 2010 na ledě Chocně, domácí utkání je čeká 5. prosince 2010 od 17 hod., kdy na českotřebovském ledě přivítají tým Lanškrouna.                                     
                                                                                                                                          Zdroj: web hokejového oddílu
 
Výsledky 4. a 3.třídy, neděle 28.11.2011, Lanškroun                              

Krajská liga žáků 4.tříd 
HC Orli Lanškroun - TJ Loko Česká Třebová 10 : 5 ( 2 : 1, 4 : 2, 4 : 2 )
Branky: Trnka 4, Švub
Sestava : Kollert - Novotný, Martinec, Trnka, Řehák S., Švub, Umlauf, Stolín, Pecha, Hledík, Nesejt, Paclík
Komentář: Dnes jsme odehráli mistrovské utkání v sousedním Lanškrouně.  
"Čtvrťáci odehráli poměrně slušné utkání. V zápase nebylo vidět mnoho kombinací, ale naopak hodně individuelních akcí na obouch stranách.Domací si jich však vytvořili o něco více a i brankově je lépe zužitkovali."

Minihokej 3.tříd - ročník 2002
HC Orli Lanškroun - TJ Loko Česká Třebová 5 : 4 ( 2 : 1, 2 :1, 1 : 2 )
Branky: Trnková 2, Ruda, Páv
Sestava : Hriško - Ruda, Hošpes, Koutecký, Deml, Páv, Martinásek T., Trnková, Palán, Kolář
Komentář: "Naši starší třeťáci v bojovném utkání jen těsně podlehli důrazněji hrajícím domácím. Za dobrý výkon chválím všechny hráče, ale musím zvláště vyzdvihnout výkon našeho brankáře, jenž zlikvidoval nespočet šancí domácích."
V dalším utkání přivítáme doma sousední Litomyšl.                                                             Stanislav Ruda, trenér mládeže