TJ SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ II.
Postup do dalšího kola Českého poháru ve volejbalu starších žáků                     

O víkendu se konal kvalifikační turnaj Českého poháru starších žáků. Hráči, kteří se připravují na své volejbalové řemeslo již několik let se dočkali své první opravdové republikové soutěže.
Tento turnaj se konal na šesti kurtech ve všesportovní hale v Hradci Králové v orlické kotlině. Za účasti 40 družstev, která byla rozdělena do osmi kvalifikačních skupin po pěti, skončilo naše družstvo v polovině startovního pole. Volejbalisté TJ Sokola Česká Třebová 2 se úspěšně kvalifikovali do dalších bojů Českého poháru starších žáků. Na dalším turnaji budou hrát v postupové soutěži, ve třetí výkonnostní skupině, kde mají velkou šanci postupu o stupínek výš.
 
Složení třetí osmičky Českého poháru starších žáků:
ČZU Praha, VSC Zlín, Slavia Liberec, SKV Ůstí nad Labem, VK Kladno, TJ Nový Jičín, VK Ervěnice
Pět ze sedmi žákovských družstev je potěr extraligových družstev dospělých. I v této soutěži je vidět fundovaná a úspěšná práce s mládeží v tomto historicky úspěšném volejbalovém oddíle.
 
Za TJ Sokol Česká Třebová 2 nastoupili:  Kubíček Pavel, Řehák Jakub, Král Tomáš, Rybka Jan, Chudý Jindřich, Šplíchal Libor, Lesák Martin, Vašina Lukáš a Král Adam. Trenér:  Jiří Škeřík.
                                                                                                                                Za ZJ Sokol Česká Třebová II. Lubomír Vašina