FbK Česká Třebová hlásí své výsledky z víkendu                

Liga mladších žáků pokračovala 28.listopadu 2010 dalším turnajem v Jaroměři a českotřebovští hráči potvrdili vzrůstající výkonnost, když s nejlepšími družstvy dokázali držet krok a ostatní s přehledem dokázali porazit.
 
FbK Česká Třebová – TJ Sokol Jaroměř 3:5
Nejlepší družstvo soutěže již tradičně bylo nad naše síly. Tradičně se nám povedl první poločas, když jsme prohrávali 1:2, a ještě k tomu jsme zahodili několik jasných šancí. Po poločase se na nás dobře hrající soupeř s chutí vrhnul a zaznamenal 3 rychlé góly (1 ve vlastním oslabení). Poslední minuta už se nesla v duchu dobývání branky domácích, z nějž jsme bojovností vytěžili aspoň dva přesné zásahy.
Branky ČT: 13. Langer T. (Langer V.), 23. Křivka, 24. Vondra;  O Novotný: 15 zákroků
 
FbK Česká Třebová – FBC Nové Město nad Metují 6:3
Premiéru si v tomto zápase odbyl náš druhý brankář Honza Řehoř a nutno dodat, že byla úspěšná. Slušný úvod byl ještě podpořen naší přesilovkou, a tak jsme už po čtyřech minutách vedli 3:0. Tříbrankový náskok jsme si přinesli, po jednom zásahu z každé strany, do druhé půle. V ní jsme si vyzkoušeli oslabení i my, když Honza skvěle vychytal trestné střílení Nového Města, ale náskok nám vydržel až do konce.
Branky ČT: 3., 5., 11. a 22. Langer T. (-, Langer V., -, -), 4. Langer V. (Krása), 15. Vondra (Křivka);
J. Řehoř: 15 zákroků
 
FbK Česká Třebová – TJ Sokol Bodlinka Dobruška 3:0
Bez své nejlepší hráčky (za družstvo může startovat až 5 dívek) nám Dobruška dávala naději na úspěch, neboť byla jediným družstvem, s nímž jsme ještě nebodovali. Naše překvapivě pevná obrana a slušný útok dávaly naději na solidní výsledek, což podpořil ještě gól Tomáše Langera v našem oslabení. Náš úvodní tlak byl navíc podpořen téměř sedmiminutovou přesilovkou, když domácí kapitánka na pokyn svých trenérů vyběhla dříve z trsetné lavice, za což oprávněně (leč ne tak úplně svojí vinou) obdržela trest do konce utkání. Tato situace spustila naprosto zbytečnou lavinu emocí a nesportovních projevů ze strany hráčů i trenérů Dobrušky jak směrem k hráčům, rozhodčím, tak i rodičům našich kluků. Výsledkem toho nakonec byla nekoncentrovanst soupeře, která nám usnadnila cestu za druhou výhrou v turnaji a Ondrovi Novotnému k prvnímu čistému kontu v životě.
Branky ČT: 4. a 11. Langer T. (-, Stolín), 20. Langer V. (Langer T.);
O. Novotný: 13 zákroků
 
FbK Česká Třebová – FTS Florbal Náchod 2:3
Utkání s Náchodem bylo dlouho vyrovnané, i přes inkasovaný gól jsme dokázali pěknou střelou Křivky a Stolínovým nahozením od poloviny hřiště stav otočit z 0:1 na 2:1, ale pak se projevily naše hlavní slabiny – pomalý start na míček, pomalé reakce na nastálou situaci, a hlavně – nedůraz ve všech částech hřiště. Kombinace toho všeho nás nakonec stála lepší výsledek v jinak pohledném, a férovém zápase.  Pochvalu zaslouží všichni hráči. Ukázalo se, že nám rostou dva brankáři, kteří v každé situaci družstvo podrží, po boku bratří Langerů se slušně prosazoval i Lukáš Krása. Ale vůbec celému družstvu se daří turnaj od turnaje lépe a všichni hráči vidí, že silnou vůlí a pílí lze dosáhnout slušných výsledků se všemi soupeři, které prozatím potkali
Zápasy jsme odehráli v následujícím složení:
Novotný – Stolín, Cerman, Kmoníček – Langer V., Langer T.,  Křivka, Halas, Krása, Vondra
 
Opět děkujeme také rodičům, kteří nás úspěšně dopravili na místo určení i zpět domů.
Jiří Němec & Monika Adamcová