Poslední hokej roku: nejlepší zapomenout                            
Hokejisté Lokomotivy se s letošním rokem rozloučili ostudnou porážkou na ledě Skutče, kde inkasovali jedenáct branek a žádnou nevstřelili. V úterní předehrávce šestnáctého kola chyběla řada hráčů základní sestavy (bratři Šediví, T. Řehák, L. Deml, Váně a Kopečný).
Skuteč – Česká Třebová 11:0 (3:0, 5:0, 3:0)
Branky: 19., 26. a 38. Komárek, 27. a 53. Hladík, 7. Ondráček, 18. Kusý, 22. Žák, 25. Pokorný, 43. Tocháček, 44. Souček.
Rozhodčí: Kejř – Parýzek, Přichystal. Vyloučení: 3:7 (navíc Bačík na 10 minut). Využití: 1:0. Diváků: 120.

Česká Třebová: Ehrenberger – Jícha, Šafář, Voříšek, Zeman – B. Řehák, Kvasnička, Chudý – Doha, Teplý, Steinmetz – Bačík, Rybka, V. Deml.
Bez komentáře, výsledek hovoří za vše.
Příští zápas odehraje Česká Třebová v neděli 2. ledna 2011 doma od 17 hodin se Sokolem Semechnice.
 
Druhý hokejový ples TJ Lokomotiva Česká Třebová 

se uskuteční v pátek 14. ledna od 19.30 hodin v prostorách Národního domu. Výtěžek z akce bude použit k rozvoji mládežnického ledního hokeje. "Pro návštěvníky plesu bude připravena bohatá tombola, v níž se objeví mimo jiné ceny s hokejovou tematikou. Stejně jako na prvním plese, tak i na druhém proběhne dražba, její předmět bude překvapením. S ohledem na úspěch loňské soutěže ve střelbě na branku bude i tentokrát připravena soutěž, samozřejmě hokejově laděná. O předtančení se postarají děti z Taneční školy Česká Třebová, k tanci bude hrát hudební skupina SORY,“ říká organizátorka plesu Magda Peterková.
Lístky na ples za 120 korun jsou k dispozici v Infocentru Městského úřadu v České Třebové. Ke vstupence je možno zakoupit lístek na večeři (80 Kč), výběr ze tří jídel, včetně jednoho pro vegetariány.