"V Hliníkách opět krásně "pršelo"                                        
V sobotu 27.11.2010 byla venku zima, vítr a sněžilo, kdo však již dopoledne vstoupil do spolkové chaty ČSZ Hliníky,zjistil, že uvnitř krásně "prší". Po roce se opět sešly dívky a ženy všech věkových kategorií, aby se utkaly v karetní hře "prší". Všechny zúčastněné byly připraveny vydat ze sebe maximum karetního umu, zároveň se však také přišly pobavit a vidět se soupeřkami z loňského roku.
Zúčastnilo se celkem 27 žen, což znamenalo doplnit jednoho dobrovolníka z řady přítomných mužů, který ochotně přijal roli ženy "Pepiny", ale do celkového hodnocení jeho výhry nezasahovaly. V polovině hry byly všechny zúčastněné občerstveny guláškem a nápojem dle vlastního výběru a pokračovalo se v nasazeném tempu. O konečném pořadí soutěžících rozhodovaly počty výher v jednotlivých hrách. Vítězkou letošního ročníku se stala Janebová Lucie s počtem 50 výher. Ke každé soutěži patří i odměny a i letos jsme díky níže uvedeným sponzorům mohli obdarovat všechny soutěžící. Nutno však velice poděkovat i samotným soutěžícím, které přinesly krásné dárky a ceny, čímž velice přispěly ke krásným a bohatým odměnám pro každou hráčku. Mezi cenami se opět objevily cenné "houbařské úlovky" pana Bedřicha Pecháčka a hlavní cenou pro vítězku byl krásný "karetní věnec" od pana Jiřího Jansy. Ke zdárnému průběhu soutěže nám též obětavě pomohl pan Pepa Vaverka s rozlosováním a pan Erik Jirásek se zajištěním účastnických listů a diplomů. Tímto jim také velice děkujeme. A co říci závěrem? Snad za všechny mohu zvolat - "Už všichni se moc těšíme, jak příští rok zapršíme".                                                                                                                                 Za Klub Hliníky R.Klaclová.
 
Sponzoři akce: Město Česká Třebová, Sintex,a.s., Galanterie Miluše Scheuerová, Řeznictví a jídelna U Kohouta, PASEKA -knihkupectví, KLAHOS spol.s r.o., Elva L.Vraspír, Music-Dana Susserová, Květiny U KOPRETINY, PRO-FIT Židková Ála.