Hokejové zprávy:  Turnaj 3. tříd Boskovice 2009                 

Dne 30.12.2009 se hráči 3. tříd - HC Lokomotiva Česká Třebová zúčastnili turnaje v Boskovicích , kde změřili své síly s  družstvy  HC Boskovice, Orli Lanškroun, HC Litomyšl, VSK Technika Brno a Dívčí hokej CZ, přičemž  turnaj se hrál dle pravidel minihokeje 3.tříd,  ale se čtyřmi hráči v poli. 

V úvodním zápase Třebovští hráči porazili domácí Boskovice 4:2 / 3 body /, poté remizovali s hráči z Brna a při samostatných nájezdech prohráli 3 : 4 /1 bod /. Po přestávce  naši kluci změřili své síly s hráči Lanškrouna 5:4 / 2 body /, kde taktéž zápas skončil remízou a při následných nájezdech si naši kluci vybojovali další dva body do celkové tabulky. Po tomto zápase a sečtení dosažených bodů nastala reálná šance v turnaji vybojovat medaili, kdy kluci nastoupili s chutí utrhnout nějaký bod  favoritovi turnaje z Litomyšle, s tímto družstvem drželi krok do páté minuty, poté již favorit předvedl své přednosti a porazil nás  rozdílem sedmi branek 0:7. Kluci však chtěli získat stříbrnou medaili a  v posledním zápase byli rozhodnuti vybojovat  poslední tři body a upevnit si medailové pozice před dotírajícími se ostatními družstvy,  nicméně po několika slibných šancích, při kterých nám chybělo opravdové štěstí při zakončení, naši borci prohráli 0:1 s družstvem Dívčí hokej CZ a obsadili celkové třetí místo.

Turnaje se zúčastnil : Jiří Trnka, Ondřej Paclík, Jakub Nesejt, Oldřich Kubíček, Vojtěch Švub, Lukáš Umlauf, Jan Verner, Radovan Hájek a brankář David Břeň.

Na začátku turnaje byl cíl neskončit poslední, ale svou bojovností a chtíčem získat medaili za podpory věrných fanoušků a rodičů nakonec naši kluci  vybojovali celkové třetí místo za což jím bylo ze strany trenérů poděkováno.                   Trenér Libor Paclík