Hokejisté porazili rezervu Chocně 8 : 5                                

  • 487 diváků vidělo zajímavý zápas, který se začal vyvíjet  poměrně jednoznačně v prospěch Lokomotiva, aby závěrečné skóre nebylo nijak přesvědčivé. Do zápasu nastoupili domácí  prakticky v plné sestavě, včetně uzdraveného Petra Kvasničky, trenér Mečiar zůstal na střídačce. Zápas se vyvíjel příznivě, ale v závěru se ukázalo, že nám útočná hra soupeře nevyhovuje. Nebáli jsme se sice o osud zápasu, ale přesvědčili jsme se, že v obranné hře máme ještě určité rezervy. Po první třetině jsme vedli 2 : 0. Ve 2. třetině se podařilo využít dvě přesilové hry, dva hráči hostů byli vyloučeni dlouhodobě za nesportovní chování, jeden z nich až do konce zápasu.  To pomohla zvýšit až na 5 : 1,  1 a  asi minutu před koncem druhé třetiny jsme dostali druhou branku  Do třetí třetiny, ze které jsou fotografie, jsme nastopovali v početní přesile, kterou využil Doha. Pak se hra vyrovnala a Radek Ehrengerger v naší brance se měl co otáčet. Navíc naši hráči 4x zahřívali trestnou lavici.   Hra ale byla celkem zajímavá, ukázala nám, že stále máme co zlepšovat.  Domácí ale podali bojovný výkon a zaslouženě sklidili závěrečný potlesk svých příznivců. (mm)
  • Úvod 3. třetiny: přesilovka domácích a častá střelba.29 sekund po začátku třetiny Doha střílí šestý gól a vypadá to na snadnou výhru.

    Čas 44:09 - dostáváme třetí gól, útočníci Chocně jsou velmi nebezpeční, domácí nebrání aktivně.
    Trenér Mečiar nebyl s obrannou hrou týmu příliš spokojen, vyzýval hráče k pohybu a aktivitě.

    Čas 48:36 Sedmý gól Lokomotivy střílí Libor Teplý (č.13) po přihrávce Miroslava Váně (91)  Viz další fotky:

    Choceň se nevzdává a útočí, Lokomotiva brání s obtížemi.  Čas 55:11 Krosček Břetislava Zemana bude potrestán 4. brankou

    Závěr utkání okořenil 19 sekund před koncem utkání krásnou 8. brankou po samostatném útoku Doha č. 10 Pak už byl závěr...

    A ještě závěrečné počítání gólů a závěrečná porada realizačního týmu na naší střídačce.....