Loko Česká Třebová - Sokol Čestice  8 : 2  ( 2:1, 2:0, 4:1 ).
Branky: 8. Doha, 16. Doha (Teplý), 22. Doha, 25. Kvasnička (Deml L., Váně), 46. Voříšek (Doha, Chadima T.), 51. Kvasnička (Váně, Deml L.), 59. Deml L. (Morkes, Váně), 60. Voříšek (Doha) - 15. Kňourek, 47. Pátek (Jančárek).
Rozhodčí: Kukeně - Červenka, Habásko. Vyloučení: 12:12, navíc Pátek (Č) 10 min. Bez využití. Oslabení: 1:0.
Česká Třebová: Hrdlička (31. Štěrba) - Tomáš Chadima, Rybka, Zeman, Martin Morkes, Jícha - Váně, Kvasnička, Lukáš Deml - Voříšek,Teplý, Doha - Šafář, Vladimír Deml, Steinmetz. 
Zápas sledovalo 352 diváků, především vzhledem k několika brankách v závěru utkání odcházeli ze zápasu spokojeni. Hrdinou zápasu byl střelec prvních tří gólů Doha, na další branky přihrál. Po dvou porážkách by další ztráta bodů byla varovná, naštěstí se nekonala. Lokomotiva Česká Třebová byla velkým favoritem a tuto roli nakonec potvrdila, přesvědčivě zvítězila a pokračuje v boji o první místo v krajské soutěži v ledním hokeji mužů. Rozhodne se o tom především v únorovém  play-off   turnaji, do kterého postoupí první čtyři týmy z tabulky. Dále uvedené fotografie  byly pořízeny během třetí třetiny utkání.
 
Příští utkání odehraje Lokomotiva ve čtvrtek 21. ledna od 18 hodin na domácím ledě s Lanškrounem  

Situace po 6. brance (střelec Petr Kvasnička)

Dole: Čas 13:48 Rozhodčí vylučuje za vzájemné napadení po jednom hráči na každé straně na 2+2 minuty. Navíc Pátek 10 min.

Sedmý gól z hole Lukáše Demla 

Osmý - poslední gól  Petra Voříška