Mladí hokejisté začínají vyhrávat          
Krajská liga minihokeje ročník narození 2001                      

Žraloci Česká Třebová  – Mustangové Hlinsko  10:11 (3 : 3, 4 : 6, 3 : 2 )                                                                                

Sestava ČT :  Kollert M. – Stolín, Šofronič, Švub, Umlauf, Ruda, Řehák S.,Hledík, Deml, Novotný R.
Branky ČT : Švub – 8x , Umlauf – 1x, Šofronič – 1x
Komentář:  Hráči Žraloků vstoupil do zápasu s velkou chutí a dravostí, což se projevilo i gólově a hned ve druhé minutě jsme vedli  1 : 0.Ve druhé polovině první 20-ti minutovky soupeř hru srovnal a tomu odpovídal i výsledek po první třetině  3  : 3  Ve druhé třetině si domácí vybrali slabší chvilku a soupeř toho využil.Tuto část hry Mustangové přebruslili Žraloky a v této třetině zvítězili 6 : 4.
Do poslední části duelu nastupovali Žraloci s odhodláním nepříznivý stav obrátit,což se projevilo na hře dozadu,a toho využili Mustangové a oskočili Žralokům na rozdíl tří branek. V poslední 10-ti minutovce však Žraloci začali důsledně bránit a zlepšil se i pohyb domácích hráčů na hřišti a dvěma rychlými góly stahovali náskok soupeře.Mustangové  však vsítili  další  branku. Žraloci ač mohutně dotahovali tak se podařilo skórovat už pouze jednou a poslední třetinu vyhráli 3 : 2. 
Vyzdvihnout musíme bojovnost celého týmu a zejména práci domácího brankáře  Matyáše KOLLERTA,který nastoupil ke svému prvnímu mistrovskému utkání a celou řadu jistých akcí soupeře zneškodnil.
Poděkovat bychom chtěli rodičům, kteří vytvořili skvělou a bouřlivou atmosféru, mohutně povzbuzovali a hnali Žraloky k lepšímu výkonu.                                                                  Trenéři: Hriško Milan, Umlauf Josef , vedoucí mužstva Ruda Stanislav
 
Krajská liga minihokeje ročník narození 2002:                    

Kohouti Česká Třebová  – Ponny Hlinsko  3 : 2 (0 : 1, 1 : 0, 2 : 1 )                                                                                          

Sestava ČT: Hriško – Havránek, Páv, Koutecký, Hošpes, Palán, Kynčl, Kolář O., Trnková, Pojezný
Branky ČT: Trnková - 1x, Havránek – 1x, vlastní – 1x
Komentář:  Druhý zápas v nově přerozdělené krajské hokejové lize sehrál náš tým Kohoutů na domácím ledě proti týmu Hlinska. A od začátku až do konce to bylo velice vyrovnané utkání. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a své kvality prokazovali brankáři na obou stranách hřiště. A přestože za náš tým nastoupili i někteří hráči, kteří teprve na podzim začali dělat první krůčky na ledě, v utkání prokázali touhu bojovat a být platnými členy týmu.  V naší hře je jistě k vidění mnoho nepřesností a nedostatků, ale bojovnost a zápal do hry nechybí. A právě bojovnost  za vydatné podpory rodičů-fanoušků na tribuně, byla odměněna v závěru utkání vítěznou brankou v síti hostujícího družstva.  Za bojovnost a nasazení chci pochválit celý tým a zrovna tak poděkovat rodičům za vytvořenou diváckou kulisu. K dalšímu utkání zajíždí naši Kohouti v neděli  17. 1. do Moravské Třebové.
                                                                         Trenéři: Havránek Tomáš, Ruda Stanislav, vedoucí mužstva Ruda Stanislav
 
Výhra čtvrťáků na domácím ledě                                           

14. kolo Krajské ligy žáků 4. tříd přineslo první výhru našich hráčů na domácím ledě. V předchozím zápase ještě v minihokeji jsme s HC Hlinsko prohráli, a tak s bohatou sněhovou nadílkou jsme nadělili do soupeřovi branky deset gólů. 

 

LOKO Česká Třebová : HC Hlinsko   10 : 0 (2:0, 4:0, 4:0) 
Sestava: Vít Škrkoň – Filip Čapek, Radovan Hájek, Martin Horníček, Petr Horníček, Radim Křepela, Oldřich Kubíček, Bohdan Metyš, Jakub Nesejt, Jan Orlich, Ondřej Paclík, Vojtěch Řehák, Jiří Trnka, Jan Verner, Tomáš Verner, Lukáš Zeman
Branky ČT : Paclík – 1x, Řehák V. – 3x, Verner T. – 3x, Zeman – 3x
Hned od úvodního vhazování se hrálo především před brankou hostů, a tak se nám Vítek v brance zpočátku trochu nudil. Ve čtvrté minutě jsme po několika neproměněných šancích vstřelili poprvé puk za záda gólmana hostí a zahájili tak své vítězné tažení. Že hosté nebudou chtít prodat svoji kůži lacino bylo vidět po celý zápas, ale naši hráči dokazovali vůli po vítězství a stále se tlačili před branku Hlinska, což se jim vyplácelo. Až do závěrečné třetiny to bylo velmi pěkné utkání. My jsme však měli v závěru více sil a možná i štěstí.
 „Jsem rád, že si kluci zápas užili, zabojovali a předvedli lepší hokej než v předchozím kole. Vyhráli a ukázali, že zvládnou i velký hokej. Samozřejmě je stále co zlepšovat a s každým dalším zápasem sbíráme cenné zkušenosti“, řekl po zápase trenér B. Zeman.
Další zápas odehrají hráči 4. tříd na ZS v Moravské Třebové v neděli 17.1.2010 od 9 hod.
                                                                                                                                                     Vedoucí mužstva H. Zemanová