Krajská liga minihokeje ročník narození 2001                      

Žraloci Moravská Třebová  – Žraloci Česká Třebová  14 : 4 (6 : 2, 4 : 0, 4 : 2 )
Sestava ČT :  Kollert M. – Stolín J., Šofronič J., Švub V, Umlauf L., Ruda S.,
Řehák S.,Hledík V., Pecha J., Novotný R., Martinec Š.
Branky ČT :  Stolín J,Švub V,Ruda S,Martinec Š
Komentář: V tomto zápase nastoupili proti našim hráčům bojovně naladěni domácí, kteří chtěli odčinit vysokou porážku z našeho vzájemného podzimního duelu na našem ledě. Bohužel pro nás se v tomto zápase a proti tomuto soupeři projevila záporně lednová reorganizace krajské ligy, kdy domácí mají naplněny věkové kategorie dostatečným počtem hráčů a nemusejí přesouvat mladší hráče do vyšších ročníků tak jak my.  I přes věkový handicap, však bohužel někteří naši hráči svým vlažným přístupem ke hře přenechali bez většího odporu taktovku zápasu soupeři. Toho domácí plně využili a naše hráče dostaly pod tlak, který přetavili v branky v naší síti. Domácí i přes drobné korekce výsledku, zápas s přehledem dotáhli do vítězného konce.      Trenéři: Umlauf Josef, Havránek Tomáš
 
Krajská liga minihokeje ročník narození 2002:                    

Piráti Moravská Třebová  – Kohouti Česká Třebová  26 : 1 (7 : 0, 8 : 1, 11 : 0 )
Sestava ČT : Hriško – Havránek, Páv, Koutecký, Hošpes, Palán, Kynčl, Kolář O., Trnková, Deml
Branky ČT : Deml
Komentář: Kohouti si v tomto zápase mnoho nezahráli, neboť nastoupili proti věkově a hlavně výkonnostně vyspělejšímu soupeři. Domácí zápas naším hráčům znechutili již na začátku několika góly  a bojovná nálada z minulého zápasu tak vzala za své. Což napomohlo soupeři ke vstřelení  tolika branek do naší sítě. Čestný úspěch Kohoutů zaznamenal Deml z trestného střílení.
                                                                                 Trenéři: Ruda Stanislav, Hriško Milan
 
4. třídy - Duel  Česká  a  Moravská Třebová                         

V dalším kole KL žáků 4. tříd jsme zajeli do Moravské Třebové. V prvním zápase ještě v minihokeji na domácím ledě jsme zvítězili, a tak se na nás domácí po všech stránkách připravili.

 

HC Slovan Moravská Třebová : LOKO Česká Třebová        5 : 1 (3:0, 2:0, 0:1)
Sestava :
David Břeň – Radovan Hájek, Martin Horníček, Petr Horníček, Radim Křepela, Bohdan Metyš, Jakub Nesejt, Jan Orlich, Ondřej Paclík, Vojtěch Řehák, Jiří Trnka, Jan Verner, Lukáš Zeman
Branky ČT : Paclík
V první třetině jsme se pomalu zorientovávali na ledě, přece jen domácí jsou týmem, který hraje „velký hokej“ od začátku sezóny a pro nás to byl třetí „velký hokej“ v pořadí. Domácí vyvíjeli tlak hned od začátku zápasu a v první třetině měli navrch. Druhá třetina byla už lepší a i když jsme byli nesmyslně trestáni za jakési chyby, tak soupeř z pěti nájezdů proměnil pouze jeden. Naši hráči začali bojovat a přesto, že se dostali několikrát až k soupeřově brance, tak se jim nepodařilo zakončit. Třetí třetina už byla vyrovnanější, oba týmy bojovaly, ale soupeř již měl na svém kontě 5 gólů, a když si naši hráči vytvořili nějakou tu šanci, tak nedokázali zakončit. V závěru třetí třetiny jsme konečně vsítili alespoň jeden čestný gól.
 „Kluci zabojovali a přesvědčili se, že velký hokej jim přináší nové zkušenosti a je třeba stále trénovat a zdokonalovat se“, řekl po zápase trenér B. Zeman.
Další zápas odehrají hráči 4. tříd na ZS na domácím ZS v neděli 24.1.2010 od 9 hod., kde se utkají s týmem HC Pardubice 1.
                                                                                                                                                          ved. mužstva H. Zemanová