Informace ledního hokeje mládeže                                         

Andrea Trnková hrála v dívčím výběru
 Čech a Moravy  

V úterý 29.12. 2009 se zúčastnila turnaje v ledním hokeji 1.a 2.tříd v Jaroměři naše jediná hráčka Andrea Trnková za dívčí výběr Čech a Moravy. Turnaj sehrálo celkem pět týmů a to, Náchod, Pardubice, Dívčí hokej.cz, Uničov a Jaroměř. Andrea se ve výběru rozhodně neztratila a dokázala týmu složeného z hráček ročníků 2002, 2003 a dvou hráček včetně naší Andrei školkových 2004 vybojovat v chlapecké konkurenci pěkné 3.místo. Pro zajímavost si prohlédněte několik fotografií a odkaz na článek z turnaje.            Jiří Trnka

 
 
TURNAJ ŽÁKŮ ROČNÍK 2002 A MLADŠÍCH - MORAVSKÁ TŘEBOVÁ    

28.12.2009 jsme se s vybranými hráči přípravky ročníků nar. 2002 a mladších zúčastnili turnaje v Moravské Třebové. Po příjezdu na nás čekalo rozlosování,a měli jsme se utkat s týmy Šumperka, Lanškrouna a domácí Moravské Třebové.   Naši hráči přijeli na vánoční turnaj v dobré pohodě a podle toho vypadal i první duel proti Šumperku. Byl k vidění bojovný výkon každého z našich hráčů a tak jsme zaslouženě zvítězili 5:1.    
Ke druhému zápasu jsme nastupovali po dovednostních soutěžích,které byli zpestřením tohoto turnaje,a na našich hráčích byla vidět drobná únava.Postupně se do zápasu dostali a byli domácím rovnocenným soupeřem.I přes to že jsme bojovali,brankový náskok soupeře jsme nesmazali a prohráli  2:4.      Třetí a toho dne poslední utkání začínalo po vydatném obědě,kdy jsme nastoupili proti Lanškrounu.Naši hráči byli jako vyměnění a do soupeře se pustili s pěknými kombinacemi, které se podařilo proměnit v branky.V tomto zápase se podařilo našemu družstvu spolu s brankářem  ubránit čisté konto a tak jsme po zásluze zvítězili 8:0.
Na turnaji jsme se umístili na 2.místě a hráči byli odměněni medailemi a sladkostmi. Nejlepším hráčem našeho týmu ,kterého vybírali trenéři soupeřů, se po zásluze stal brankář Honza Hriško.   Poděkování patří jak hráčům za předvedené výkony tak i rodičům,kteří vytvořili při každém utkání bojovnou kulisu pro náš tým.
 
Sestava: Hriško Jan, Deml Matěj, Havránek Tomáš, Hošpes Jakub, Kollert Nikola, Novotný Radim, Pecha Josef, Ruda Stanislav, Stolín Jan, Švub Vojtěch.

Střelci:  Švub 4x, Stolín 3x, Deml 3x, Ruda 2x,  Havránek,  Pecha, Hošpes.

Treneři: Umlauf Josef, Ruda Stanislav