Krajský přebor minihokeje ročník narození 2001                
 
Gepardi Litomyšl – Žraloci Česká Třebová  8 : 3 (2 : 2, 3 : 0, 3 : 1 )
Sestava ČT :  Břeň – Hledík, Martinec, Šofronič, Švub, Umlauf, Kollert M., Řehák S.
Komentář:  Po úvodní vyrovnané třetině nás soupeř po zbytek utkání herně přehrával, což dovedl korunovat góly. Proti převaze týmu domácích náš tým srdnatě bojoval, bohužel to na výraznější korekci výsledku nestačilo.
 
Krajský přebor minihokeje ročník narození 2002:              

Panteři Litomyšl – Kohouti Česká Třebová  4 : 18 (0 : 9, 3 : 4, 1 : 5 )
Sestava ČT : Hriško – Deml, Havránek, Páv, Stolín, Hošpes, Palán, Novotný, Ruda, Trnková
Komentář:  Od úvodní třetiny utkání náš tým prokázal naprostou herní převahu, kterou dokázal zúročit v góly v síti domácích. I přes mírný herní výpadek ve druhé třetině, kdy nás podržel brankář, skóre stále narůstalo v náš prospěch. Ve třetí třetině jsme opět zabrali, dohráli zápas v dobrém tempu a vychutnali si zasloužené vítězství. Za předvedený výkon si zaslouží pochvalu celý tým a věřím, že jej úspěch povzbudil do dalších utkání.                                                                                            Vedoucí mužstva Ruda Stanislav
 
První  zápas čtvrťáků v Novém roce – velký hokej              

13. kolo Krajské ligy žáků 4. tříd bylo pro naše hráče první zkouškou „velkého hokeje“ v nové sestavě.
Hráli jsme na ZS v Litomyšli v neděli 3.1. 2010
.
HC Litomyšl : LOKO Česká Třebová    15 : 1 (2:0, 5:1, 8:0)
Sestava :  Vít Škrkoň – Filip Čapek, Radovan Hájek, Martin Horníček, Petr Horníček, Radim Křepela, Oldřich Kubíček, Bohdan Metyš, Jakub Nesejt, Jan Orlich, Ondřej Paclík, Vojtěch Řehák, Jiří Trnka, Jan Verner, Tomáš Verner, Lukáš Zeman
V první třetině jsme se oťukávali na ledové ploše a snažili se hokejově prosadit. Soupeř nás neustále tlačil do našeho pásma. Kvalitně, ale i nečistě hrající domácí byli dvakrát potrestáni nájezdem, z nichž jsme ani jeden v prví třetině neproměnili.
Další třetina měla pro nás bojovnějšího ducha a naši hráči se častěji dostávali blíž a blíž k soupeřově brance, ale střelecky se neprosadili. Domácí hráli hodně do těla, a tak byli znovu potrestáni nájezdem a z tohoto nájezdu padl náš jediný gól v tomto zápase.
Třetí třetina nám bohužel vůbec nevyšla a inkasovali jsme v ní nejvíc gólů. Domácí v této části hry mnohem lépe bruslili, poctivě bránili a my jsme měli obrovský problém vůbec vyvézt puk z vlastního obranného pásma a stejně jako v první třetině, tak ani v této třetině jsme nakonec z trestného nájezdu neskórovali.
 „Zápas měl z mého pohledu dobrou úroveň. Vzhledem k tomu, že jsme hráli poprvé velký hokej a na přípravu jsme měli jen dva tréninky, tak i za tohoto skóre mě kluci překvapili a věřím, že i ve velkém hokeji se časem prosadí “, řekl po zápase trenér B. Zeman.
Další zápas odehrají hráči 4. tříd na domácím ZS v neděli 10.1.2010 s týmem HC Chrudim.                  ved. mužstva H. Zemanová