Taneční škola Knířovi informuje:                                          

 ·  19. 2. 2010 od 19 do 21 hod. první TANČÍRNA ZA VODOU s výukou salsy určená pro všechny příznivce společenského tance bez omezení věku. Vstupné do tančírny 50 Kč na osobu. Přijďte si protančit tance standardní i latinsko-americké a po skončení tančírny můžete plynule navázat na diskotékové rytmy Music Clubu (www.zavodou.net).

 ·  Na jaro připravujeme taneční kurzy pro dospělé začátečníky i pokročilé.

·  Prodej permanentek zahájen: ZÁKLADNÍ TANEČNÍ PRO MLÁDEŽ podzim 2010 v krásném sále SOŠ a SOU technických oborů Česká Třebová (na „INTRU“). Cena do konce dubna pouze 1299 Kč na osobu.

Podrobné informace na www.knirovi.cz

Taneční škola Cha-Cha bude tančit pod novým jménem    

Taneční škola Cha-Cha ani ne po roce od svého založení mění svůj název na Taneční škola Knířovi. S novým jménem také souvisí změna webové adresy na www.knirovi.cz.
Nedobrovolné přejmenovaní třebovské školy společenských tanců zapříčinila americká firma, která se zabývá vyhledáváním informací na internetu. Ta totiž vlastní výhradní práva na používání ochranné známky ChaCha nejen v USA, ale i v Evropské unii. Tato firma pohrozila taneční škole žalobou a možnou pokutou v řádech tisíců dolarů, pokud se škola nevzdá používání jména Cha-Cha a své internetové adresy.
Problematika ochranných známek a zejména internetových domén je poměrně nová oblast práva, navíc v tomto případě narostla o mezinárodních dimenzi. „Po poradě s právníky jsme usoudili, že nejjednodušší bude školu přejmenovat na Taneční škola Knířovi,“ vysvětluje Petr Kníř, zakladatel školy a vyučující v jedné osobě.
Škola tak do nového roku vstupuje nejen s novým jménem, ale také s předsevzetími poskytnout Třebovákům co nejvíce možností k tanci. „Na únor například připravujeme úplně novou tančírnu Za Vodou s výukou salsy,“ dodává Petr Kníř.