Výsledky z mládežnického hokeje         

Krajská liga minihokeje ročník narození 2001:       
 
Žraloci Česká Třebová  – Tygříci Choceň  4 : 3 (3 : 2, 1 : 1, 0 : 0 )
Sestava ČT : Kollert M. - Stolín J., Švub V.,Umlauf  L.,Hledík  V.,Martinec Š., Novotný R., Pecha J., Šofronič J., Řehák S.
Branky ČT : Švub 2x, Řehák, Martinec
Komentář: V nedělním utkání nastoupili Žraloci proti šestici soupeřovým hráčům, a patřičně se do nich „zakousli“. Bohužel soupeř po nástupu Žraloků využil horší obranu a rychlým gólem v první minutě se ujal vedení. Toto vedení Tygříků  Žraloci v téže minutě dohnali a v páté minutě vstřelili další branku a vedli dva jedna. V první třetině vstřelil každý z týmů ještě po jednom gólu, a tato třetina skončila tři dva pro domácí. Ve druhé třetině se střelcům domácích nedařilo a zmařili celou řadu vyložených šancí.Na stranu soupeře nutno uznat,že i v šestici hráčů si vytvořili střelecké šance,ale Žraloci měli v brance opět Matyáše Kollerta,který svými jistými zákroky tyto šance likvidoval. Z mnoha šancí obou družstev skončily gólově pouze dvě. Po jedné na každé straně a třetina skončila smírně jedna jedna   V poslední třetině pak oba týmy udrželi čistá konta zásluhou svých gólmanů. A tak naši hoši po sérii porážek dosáhli konečně na vítězství. Poděkování patří celému týmu,který se snažil plnit pokyny trenérů,ale především fanouškům a rodičům,kteří vytvořili příjemnou hokejovou atmosféru.
Trenéři : Umlauf Josef, Havránek Tomáš
 
Krajská liga minihokeje ročník narození 2002:   
 
Kohouti Česká Třebová  –  Lvíčata Choceň  5 : 4 (2 : 2, 3 : 1, 0 : 1 )
Sestava ČT : Hriško –  Páv, Koutecký, Hošpes, Palán, Kolář O., Trnková, Ruda, Havránek, Deml
Branky: Deml 2x,Ruda 2x, Páv
Komentář: Kohouti nastoupili proti hostům z Chocně. Hra proti výkonnostně a věkově rovnému soupeři se nám poměrně dařila. Po vyrovnané první třetině, jsme brankově odskočili ve třetině druhé. Poté nám zmařil několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky hostující brankář. Naopak to byli hosté, kteří dvěma góly korigovali celkové skóre. Oboustranně vyrovnaný zápas se nám i přesto povedlo dotáhnout do vítězného konce. Chlapcům je třeba poděkovat za předvedenou hru a nasazení, se kterým celý zápas odehráli.
Trenéři: Ruda Stanislav, Hriško Milan
 
Krajská liga žáků 4. tříd - 18. kolo   
První únorovou neděli jsme hostili na domácím ZS tým HC Spartak Choceň.
 
LOKO Česká Třebová : HC Spartak Choceň  3 : 6 (0:3, 1:1, 2:2)
Sestava :  Vít Škrkoň – Radovan Hájek, Martin Horníček, Petr Horníček, Bohdan Metyš, Jakub Nesejt, Jan Orlich, Ondřej Paclík, Vít Rozlílek, Vojtěch Řehák, Jiří Trnka, Jan Verner, Lukáš Zeman
Soupeř otevřel první třetinu v páté minutě, kdy jsme byli po našem faulu potrestáni nájezdem. V průběhu této třetiny jsme vlastními chybami obdrželi k té jedné z nájezdu ještě dvě branky. Hned od začátku druhé části hry jsme se snažili vyrovnat, což se nám také podařilo vstřelením první branky v desáté minutě. Domácí hráči začali bojovat a snažili se dohnat náskok hostí. V tuto chvíli nikdo netušil, že ve třetí třetině dojde k dorovnání skóre na rozdíl jedné branky. Situace byla v tu chvíli velmi napjatá. Hosté se však nenechali zahanbit a ve třetí třetině to byla vyrovnaná hra. Naši hráči se na ledě neztratili, ale vítězství se nedočkali, a to především vlastními chybami.
 „Klukům nechyběla bojovnost, hlavně v koncovce, ale soupeř nás předčil celoplošnou hrou, řekl po zápase trenér B.Zeman.
Další zápas odehrají hráči 4. tříd v neděli 14.2.2010 od 9 hod. na domácím ZS, kde budou hostit tým TJ Lanškroun.
ved. mužstva H. Zemanová