Zprávy z hokejbalu                                                                  

Extraligová dorostenci jsou v hokejbalovém play off s Elbou Ústí nad Labem                                        

I přes prohru v posledním kole na hřišti Sudoměřic si mladí kohouti zajistili účast v nadstavbové části extraligy staršího dorostu.
Elba obsadila třetí příčku a českotřebovský tým jako nováček soutěže skončil na šestém místě v obou utkáních byly Západočeši šťastnějším týmem a zvítězili 5:3 a 4:3. Výhodu je, že na rozdíl od týmů Jihlavy a Vsetína neposílí Elba na play off o další hokejisty.
A tak po dvou utkáních 10 a 11. 4 v Ústí nad Labem se na hřišti v Benátské kotlině odehraje minimálně utkání v sobotu 17.4. Podařili se získat jeden skalp domácích v prvních dvou utkáních, tak se diváci budou moct těšit i na utkání 18.4.
O časech utkání zatím Ligová Komise ČMSHb nerozhodla.
 
 
Letohradská záloha posílená o hráče z extraligy porazila Lokomotivu 2:0                                              

Ale i přes prohru jdou českotřebovští do play off ze čtvrté příčky. Soupeř vítězstvím přeskočil bé tým Ježků z Heřmanova Městce jako by tušili letohradští, že v případě postupu do play off v regionální soutěži se to samé nemusí opakovat i v extralize. A tento fakt se stal skutečností protože v poslední třetině východočeského derby mezi domácím OEZ a královohradeckýmy Autoskláři jim soupeř naložili čtyři branky a zvítězili tak 7:4 a zastavil jim cestu do play off.
A tak domácí trenéři Kvasnička a Lukáš Deml mohou počítat na soupisce proti záloze pardubické Alfa s Laďou Hruškou, který byl v extralize na hostování.
O víkendu 10 a 11.4 se představí v kohoutí aréně domácí borci proti pardubickému záložnímu týmu Alfy ve velké bitvě o postup do semifinále. Časy obou utkání budou upřesněny.