Zprávy z hokejbalu                                 

HC JESTŘÁBI PŘELOUČ B - TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ 2:4 (2:1, 0:3, 0:0)                       

Kohouti odjížděli na souboj s Jestřábi s respektem vědomi si toho , že přeloučská sestava může býti doplněna o hráče A týmu, který až v sobotu hostí zálohu mosteckého Penta. A začátek duelu tomu nasvědčoval. Naštěstí s přibývajícím časem začali kohoutům narůstat křídla a v prostřední části Jestřábům dali co proto. Závěr utkání už branku nepřinesl a jen výroky rozhodčí vnesli mezi mantinely zbytečné vzrušení do  pohodové ptačí symfonie. 
Než se českotřebovský tým stačil rozkoukat a Ehrenberger srovnat tyčky využili domácí přesilovou hru na sklonku druhé minuty. Ale tak jak rychle přišli k první brance přeloučtí byli to i hosté, kteří zásluhou Kašpara za necelých dvacet vteřin donutili časoměřiče rozsvítit také jedničku. Ale radost z vyrovnávací branky netrvala příliš dlouho za dvě minutky už byli Jestřábi zas o branku lepší.
Naštěstí pro hosty přišla zcela nečekaně skvělá druhá třetina, kde nejdříve Lustyk po asistenci staršího z dvojice Demlu srovnal na 2:2. A od šestadvacáté minuty se děli mezi přeloučskými mantinely divi. Kohouti vlétli na Jestřábi opravdu s vervou a při přesilové hře díky přesné trefě Dobrovského a skvělé přihrávce Kašpara, který hrál svůj velký zápas. Šli do jednobrankového vedení hráči v modrém a do dvou minut už vedli dokonce o dvě branky. To Kvasnička naservíroval ideální přihrávku Lukáši Demlovi ten vstřelil čtvrtou branku kohoutů.
V druhé části jako by oba celky přišli o všechny síly a do závěrečné sirény se na stavu 2:4, který trval od dvacáté deváté minuty již nic nezměnilo a tak si českotřebovští připsali další tři body.  
A jak zápas viděl Vladimír Deml „Příliš se nám nepodařil začátek utkání, kdy jsme dvakrát inkasovali. Soupeř měl ze začátku větší důraz v brankovišti. S přibývajícím časem se nám začalo dařit domácí dostávat pod tlak a z toho pramenily gólové šance a jejich proměňování. Třetí třetinu už jsme hráli co jsme potřebovali a dovedli utkání do vítězného konce. Dobře  zachytal gólman Ehrenberger a zahrál hráč Kašpar, který se na soupisce objevil po delší době.“ 
 
Branky Česká Třebová - 2Kašpar , 17Lustyk (Deml Vladimír)26 Dobrovský (Kašpar) 29 Deml Lukáš (Kvasnička)
Vyloučení 2:7, využití 1:1, v oslabení 0:0
Střely na branku 35:25 (13:9, 8:11, 14:5)
Sestava: Ehrenberger - Dobrovský, Šustek, Macků, Vraspír, Deml L., Kvasnička, Kašpar, Tomeš, Deml V., Lustyk, Tlapák, Doubrava, Broulík