Co se děje v létě v Orlických horách a Podorlicku?             

Cestovní agentura Orlické hory a Podorlicko připravila pro obyvatele regionu a turisty několik nevšedních zážitků. Až čtyři dny v týdnu můžete cestovat za krásami a zajímavostmi, které jen tak běžně v nabídce nenajdete.
 
 
Každou  červencovou a srpnovou neděli je pro děti nachystáno pohádkové putování. Udělejte si neděli sami pro sebe a pošlete vaše děti s námi prožít pohádkový den. Uvidí říši skřítků, vykoupou se s vodníkem Broumarem a stanou se účastníky pohádkového odpoledne na tábořišti Vochtánka.
Co musíte udělat? Zvednout telefon, zavolat na bezplatnou linku 800 10 15 20, nahlásit termín výletu, jméno a věk dítěte a místo odkud bude nastupovat.
Naši dispečeři Vám řeknou, aby si Vaše ratolest vzala plavky, ručník a malé pití. Vy jí potom celý den neuvidíte J.
Místa nástupu: Letohrad, Žamberk, Kunvald, Rokytnice, Pěčín, Javornice, Rychnov, Solnice, Dobruška, Opočno
Cena: 230,- Kč (celodenní dozor, soutěžní kartičky, vstup na koupaliště, 2x jídlo + pití)
Věk: od 4 let dle samostatnosti dítěte a uvážení rodičů
Pokud dáte dohromady celou skupinu – tj. 14 dětí, přijedeme pro Vás i na místo mimo jízdní řád! DOPRAVA ZDARMA !!!

 

 
Pro milovníky tradic a řemesel jsou zde prázdninové čtvrtky. Tuhle něco ochutnám, támhle zkusím něco vyrobit. Na vlastní oči, nosy i pusy vyzkoušíte produkty mistrů řemesel z Orlických hor a Podorlicka. Čekají Vás nevšední exkurze v pražírně kávy, kovolitectví, pivovaru. Navštívíte muzeum železnice a nádherné autentické dílny.
Výlet je určen pro 14 osob, pro které přijedeme kamkoliv po regionu včetně Hradce Králové a Pardubic. Doprava je také do určitého počtu kilometrů zdarma
Cena: 349,- Kč (exkurze pražírna kávy + ochutnávka, exkurze kovolitectví + dárek, exkurze pivovar s obědem a ochutnávkou, prohlídka muzea železnice, ochutnávka medoviny, exkurze dílny + nápoj, průvodce)
 
Tím ale nekončíme, dále pro Vás připravujeme výlet pro milovníky vojenské historie. Kam až dojely tanky? Střílelo se? To vše a mnohem více ze zákulisí války v česko-polském příhraničí si vyzkoušíte na vlastní kůži v bojovém vozidle s kusem žvance z polní kuchyně každé prázdninové úterý.
 
Jste zatvrzelí sportovci? Je libo naučit se na bruslích? Nebo se projet na kolech po nově upravených cyklostezkách? To vše a mnohem více nabízí ve svém království Orlická cyklo a inline královna. Společně navštívíme jedno z nejimpozantnějších muzeí v regionu – jak jinak než to řemesel v Letohradě a dále již budeme pokračovat sportovním výkonům vstříc – o červencových a srpnových sobotách.
 
Celý projekt podpořil Královéhradecký kraj!
 
Všechny informace:
Cestovní agentura Orlické hory a Podorlicko
Panská 1492
516 01 Rychnov nad Kněžnou
494 322 052, 774 125 014
sutova@dsohp.cz