Mistrovství ČR čtyřčlenných družstev v kuželkách neregistrovaných za účasti Třebováků                   

Tento přebor se konal ve dnech 6. - 6. června v kuželně v Hradci Králové.. Z České Třebové se kvalifikovala dokonce dvě družstva.: H komplet a Korado. Jaká byla cesta družstva H - Komplet až do konečného finále? Podmínkou bylo vyhrát některý z turnajů na určených kuželnách v České republice. Družstvo firmy H-komplet hrálo ve složení Tomáš Hájek, Jaroslav Horák ml., Jiří Müller a Jiří Nešický, vyhrálo turnaj "Memoriál Břeti Demela v České Třebové a tím získalo právo účasti v další nalosované kvalifikaci. Doplněni o náhradníka Jaroslava Klacla pak odjeli do Blanska, kde se konala kvalifikace česko-moravského regionu. Z 24 družstev se během dvou dnů utkalo v náhozech 4 x 60 hodů, t.j. 30 hodů do plných devíti kuželek a 430 hodů tzv. dorážky. postup do finále v Hradci Králové týmu neunikl. Dosáhli počtu 1031 shozených kuželek a v na turnaji v Blanku tak obsadili 7. místo   další boje se pak konaly o prvním červnovém víkendu v Hradci králové již bez účasti  Tomáše Hájka,, který byl na zahraniční dovolené. V sobotu hrálo  24 družstev o postup do nedělního finále, kam postoupilo nejúspěšnějších 12 družstev. z Čech a Moravy Po trháku Jiřího Nešického, který byl s výkonem 304 kuželek vyhlášen  nejlepším hráčem turnaje se naše družstvo výkonem 1100 kuželek probojovalo do nedělních bojů na druhém místě.. Výsledky ze soboty se do nedělních bojů nepočítaly, začínalo se opět od nuly.  Ve finále  podali všichni čtyři hráči týmu velmi vyrovnané výsledky: Nešický 255b, Horák 260 b, Müller 258b a Klacl 261 bodů. S celkovým náhozem 1034 kuželek ve finále obsadil tým H-komplet Česká Třebová celkové sedmé místo. je to opravdu vynikající umístění, když si uvědomíme, že prvních kol kvalifikací se zúčastnilo 49 čtyřčlenných družstev. Další českotřebovské družstvo Korado hrálo v sestavě Macháček - Svrček - R. Müller - Říhák a skončilo na 12. místě.

Konečná tabulka: 1. Euro Blanko 1104, DP Karlovy Vary 1053, 3. SK Dačice, 7. H.-komplet Česká Třebová 1034. Od třetího místa  nás tedy dělilo pouhých 15 kuželek. Firma H-komplet děkuje všem členům svého družstva za vzornou reprezentaci a přeje mnoho úspěchů a to nejen  v dalších ročnících Mistrovství ČR, ale ve všech turnajích, kterých se zúčastní....  (H-K)

Na fotografii: družstvo H-komplet  (v bílých dresech) zleva Jaroslav Horák ml., Jiří Müller, Jaroslav Klacl (chybí J. Nešický), Vpravo je družstvo Korada, v čele  Macháček, za nám pak jsou téměř neviditelní Řihák a Svrček, (chybí R. Müller).