Česká Třebová má finalistku soutěže Miss Junior              
Finalistka č. 9  Tereza Ondrášová  19 let, Česká Třebová   

Co mám ráda

Mám ráda mnoho věcí. Velmi nerada se nudím, takže ať už se sestrou, přítelem, rodiči či přáteli něco podnikáme. Chodíme na bowling, tenis, kolečkové brusle, a mnoho dalších věcí. A co se týče lidí - mám velice ráda svou rodinu, protože mě drží nad vodou, když je mi nejhůř.

Můj sen

Mým snem je být šťastná a spokojená. Dostudovat vysokou školu, najít si dobrou práci. Mým snem také vždycky bylo věnovat se modelingu, ale na modeling nemám postavu, míry ani výšku. Proto mě zaujala tato soutěž.

Proč jsem se přihlásila do soutěže

Poslední dobou se držím výroku „KDO NIC NEZKUSÍ A NERISKNE, NIC NEZÍSKÁ“. Myslím, že to je pravda. A na Miss Junior se mi líbí, že nepreferuje jen vysoké a štíhlé dívky.
Úspěch v pardubickém semifinále

Dne 28.8.2010 se Tereza Ondrášová, zúčastnila semifinálového kola soutěže Miss Junior 2010 a postoupila do finále, které se koná 12.10.2010. V této soutěži zastupuje Pardubický kraj. Tereze je 19 let, bydlí v České Třeboví na Parníku, studuje Ekonomicko-správní fakultu Univerzity Pardubice. V soutěži vystupuje s volnou disciplínou - tanec s obručí.

Fotogalerie


Jedenáctý ročník prestižní a nejrozšířenější soutěže v České republice Miss Junior 2010 vybral finalistky letošního ročníku. Jsou mezi nimi dívky s vysoce nadprůměrným IQ. V letošním ročníku byly testy, které určovaly výběr dívek, asi nepřísnější  Kromě pohovoru v cizím jazyce, rozhodovaly o výběru i výsledky IQ testu, psychotestů, testů z českého jazyka a matematiky. Dalším hodnotícím kritériem byla volná disciplína. Dívky měly maximálně dvě minuty na to, aby předvedly porotě, co v nich je ukryto.  „Nehledáme dívky, které budou ozdobou bohatých mužů na večírcích,“ zaznělo často na semifinálové baráži, která proběhla 28. srpna pod patronací pražského primátora Pavla Béma v Malém sále Městské knihovny v Praze. Dívky totiž mnohdy na otázku, proč chtějí vyhrát Miss Junior, odpověděly, aby se dostaly do společnosti slavných… „Chceme, aby si slečny uvědomily, že sláva není rovnítkem inteligence a kvality.“ V průběhu semifinálové baráže viděli porotci řadu ojedinělých a úžasných výkonů. Podle výsledků testů má soutěž Miss Junior letos hned několik finalistek se stupněm IQ vyšším než 140, což jsou lidé, kteří tvoří pouhá 2 % populace. Víc než polovina dívek má IQ v rozmezí 130 – 135, což má jen 15% populace. V průběhu září čekají finalistky setkání s hejtmany, kteří přijali nad soutěží Miss Junior 2010 záštitu, poté je čeká Škola Miss Junior 2010 v PARKHOTELU v Sokolově. Finalistky rovněž navštíví Senát PČR a budou přijaty primátorem Pavlem Bémem na Staroměstské radnici v Praze.