Plavci se sešli na konci prázdnin na soustředění                 


Pro letošní rok jsme využili nabídky pronájmu bazénu v Hořicích v Podkrkonoší a ubytování v autokempu  u Věže v kopci nad městem. Ubytování v chatičkách , jídlo k plné spokojenosti. Dopoledne jsme trénovali  v bazénu, odpoledne jezdili na kolech a projezdili nádhernou krajinu Podzvičinska křížem krážem. Zoo ve Dvoře Králové, hrad Pecka, bojiště Chlum, přehrada Království, Kuks, Zvičina, kraj Raise a Erbena… Kromě několika málo defektů na kolech , jednoho pádu s odřeninami a několika zakufrování jsme neměli na kolech problém.  Devět dvouhodinových treninků v bazénu a naplavané kilometry budou základem pro kvalitní výkony na podzimních závodech. Mezi bazénem a kolem zbyl čas i na míčové hry….Noční hru tentokrát připravili pro malé ti starší - ve starém lomu strašili v nádherných  maskách, báli se nejen děti, ale i trenéři.
Letos  nás bylo na soustředění rekordně nejvíc, 36 plavců a 6 trenérů. V bazénu jsme trénovali ve 4 družstvech, na kolech jsme jezdili v 5 skupinách.  
Naplavané km:
družstvo Lídy Tmějové   58,2 km, Lenky Hanušové 48,6 km, Renaty Ei. 14,5 km,  Nely Faltusové 10,1 km
Najeto na kole:   družstvo Míry Štichauera 360 km, Lenky Hanušové a Michaely Křibské  280 km, Leony Štichauerové 175 km, Renaty Ei a Lídy Tmějové  160 km. Soustředění bylo financováno rodiči plavců a z grantu EU. Domnívám se, že se vydařilo a všem se líbilo, i když se tvrdě „makalo“                                                                                                                               R.Ei.          

Chcete se naučit plavat?

Chcete své děti naučit plavat?

Chcete si přijít kondičně zaplavat?

Oddíl plavání TJ Lokomotiva Česká Třebová nabízí výuku  plavání pro děti od 3 let, kondiční plavání pro mládež a dospělé. Informace na http://www.ceska-trebova.cz, sportovní kluby a spolky , oddíl plavání  nebo mobil Renata Eisenvortová 728 214 379