Naše písnička Michaely Novozámské                                    

 

Do Kulturního centra v České Třebové ve čtvrtek  13.10. opět  přijíždí Hudební divadlo dětem z Hradce Králové s Michaelou Novozámskou, aby svým představením potěšilo, poučilo a pobavilo nejenom dětské diváky.
Propojením tvorby Michaely Novozámské s profesionální prací chlapeckého sboru Bonifantes, vznikl živý hudební pořad s divadelní výpravou pro děti „Naše písnička, aneb postavím si domeček“. Cílem dvou dopoledních koncertů je seznámit děti zábavnou a hravou formou se základy hudební nauky. Autorské i lidové písničky, kvalitní hudba, divadelní zpracování , zapojení chlapeckého pěveckého sboru a strhující výkon hlavní protagonistky a autorky představení Michaely Novozámské jsou atributy, které dodávají  hudebnímu pořadu pro děti atraktivitu a určitou výjimečnost. Protagonisté představení od základních kamenů společně s dětmi staví pomyslný domeček z písniček, not a melodií, protože  stejně jako každý domeček se i písnička skládá z jednotlivých prvků, které  jsou dětem přiblíženy vhodným příběhem a scénickým provedením. Představení má spád, děti se rádi aktivně zapojí a zazpívají si nové autorské písně, ale  i písně lidové.
Sál Kulturního centra v České Třebové se ve čtvrtek  13.10. v 8,30 a v 10,00 hodin  zaplní dobrou  náladou a krásnými písněmi. Přijďte se přesvědčit.