Co pro Vás připravila knihovna na listopad                         


Akce:

Beseda se spisovatelkou Petrou Braunovou 1.11.

Besedy pro školy s autorkou knih pro děti.

 

Matyldino vyprávění „Listopadové pohádky“ 1. 11. od 16 hod.

Ahoj děti, zveme Vás opět do knihovny tentokráte na "Listopadovou pohádku“, potom Vám naše knihovnická holka "Matylda" bude vyprávět o jedné mlsné čarodějnici a nakonec si společně vyrobíme muchomůrky, které samozřejmě nesmíte zbaštit! Těšíme se na vás. 1. 11. na dětském oddělení. Vstupné dobrovolné.

 

Muzikoterapie aneb deprese nemá šanci! 9. 11. od 17 hod.

Univerzita volného času 2011

Zveme všechny na večer plný odreagování a hudby. Muzikoterapie pod vedením Mgr. Jana Rybky 9. 11. (středa) od 17 do 19 hod. na čítárně. Zájemci hlaste se na půjčovně (732/756 827) nebo na email: jana.jakeschova@ceska-trebova.cz, max. počet účastníků je 15. Vstupné 30,- Kč, předplatitelé UVČ zdarma.

 

Den pro dětskou knihu 26.11.

Zveme všechny děti a jejich rodiče, prarodiče na sobotní odpoledne plné her, tvoření, divadla a soutěží.  Začínáme od 14 hod. Vstupné 20,-Kč.

 

Nová výstava

V prostorách knihovny bude od 15. 11. k vidění nová výstava Slávky Štusákové: koláže.

 

Novinky:

Dárkové certifikáty „Vyrazte si do knihovny“

Knihovna pro Vás připravila možnost zakoupení dárkového certifikátu, kterým věnujete roční zápisné v knihovně. K dostání na půjčovně dospělého odd. i na pobočce Parník. Darujte potěšení z knížek, třeba k vánocům!

 

Donášková služba knih

Vzhledem k blížícímu se sychravému počasí připomínáme možnost donáškové služby všem, kteří se nemohou pro knihy dostavit sami. Více informací na půjčovně dospělého oddělení, na tel.: 732 756 827 nebo na email: mvs@ceska-trebova.cz

 

Výzva: za hezčí knihovnu

DĚKUJEME moc všem, kteří nám darovali nepotřebné kachličky a dlaždičky, výzva stále trvá. Knihovna prosí veřejnost o nepotřebné kachličky a dlaždičky pro tvorbu mozaiky (výzdoby) v prostorách knihovny. Donést je můžete do knihovny i na pobočku Parník. Po domluvě možný i odvoz.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Městská knihovna Česká Třebová, Smetanova 173, 560 02 Česká Třebová, Více informací na našem webu http://knihovna.ceska-trebova.cz/ (možnost elektronického prodloužení knih), půjčovna.:732 756 827, kontaktní email: mvs@ceska-trebova.cz, pro děti náš dětský web: http://www.detskyweb.net.