Úspěch volejbalového mládí na turnaji ve Svitavách          

Volejbal v barvách
aneb
„Kluci, holky v barvách řádí, s volejbalem kamarádí“
série minivolejbalových turnajů v Pardubickém kraji.
 
Druhým turnajem pokračovala série turnajů v barevném minivolejbale, kde spolu soutěží v různých kategoriích děti od 7.-12. let. Tentokrát se organizace turnaje zhostil volejbalový oddíl Svitavy. Do turnaje se přihlásilo celkem 72. družstev převážně z Pardubického kraje, ale i z kraje Jihomoravského a Olomouckého. Náš volejbalový oddíl Sokola Česká Třebová vyslal celkem 20. družstev a byl nejpočetnější výpravou. Pořadatel připravil celkem 12. hřišť, kde se družstva mezi sebou utkala v základních skupinách a po přestávce družstva vybojovala zápasy o umístění. Pro mnoho dětí z našeho oddílu to byl první turnaj, první zápasy, s kterými přišli první prohry, ale i výhry.
Žlutého volejbalu se zúčastnili: Štech, Kráčalová, Kalousková, Blažková, Burešová,  Bělka, Šumbera, Hruška, Svoboda, Dvořáková, Hyláková, Pešková, Leksová, Blaško, Hurt.
Oranžového volejbalu se zúčastnili: Blahová, Koubová, Olšanová, Netková, Kalounová, Horská, Farao, Říhová, Sejkorová, Pirkl.
Červeného volejbalu se zúčastnili: Kubátová, Vomáčková, Šemberová, Pešková, Petrová, Beneš, Unzeitig, Koudelný, Kohoutek
Zeleného volejbalu se zúčastnili: Bělková, Vašinová, Šplíchalová, Sejkora, Smola, Hubáček, Kadlec, Hrišková, Kamenická, Landová, Dupenopulos, Skřivánek, Ščučka, Renčín.
 
Výsledky našich družstev:

Zelený minivolejbal:

2.Česká Třebová C (Bělková, Šplíchalová, Vašinová)
5. Česká Třebová A (Smola, Kadlec, Sejkora, Hubáček)

 

Červený minivolejbal:

1.Česká Třebová  A (Vomáčková, Kubátová)
4.Česká Třebová  B (Pešková, Šumberová)

 

Oranžový minivolejbal

2.Česká Třebová  B (Blahová, Koubová)

 

Žlutý minivolejbal:

3.Česká Třebová  C (Blaško, Svoboda)
4.Česká Třebová  A (Bělka, Šumbera)                              
Turnaj byl výborně připraven po organizační i sportovní stránce.  Michal Kadlec