Českotřebovský deník 2/2011  (2.1.)                                      
První miminko Pardubického kraje v roce 2011 je z Radiměře na Svitavsku                                        

Pardubický kraj – Rozálie Pavlíčková je prvním občánkem Pardubického kraje v roce 2011.  Narodila se sedm minut po osmé hodině doma, v Radiměři. Druhým dítětem  narozeným na Nový rok je Richard Drahoš z Holic. Na svět přišel v pavilonu Porodnicko–gynekologické kliniky krajské nemocnice  v 8.30 hodin. Od hejtmana Pardubického kraje Radko Martínka dostanou oba novorozenci pět tisíc korun, drobný dárek a maminky obdrží květinu.  V Orlickoústecké nemocnici porodila Karolína Sklenářová z Verměřovic syna Jaromíra v 10.12 hodin. „Posledním občánkem roku 2010 je Tadeáš. V naší nemocnici  se narodil Simoně Vinklerové z Budišova nad Budišovkou,“ sdělila lékařka Kateřina Dejlová z gynekologicko-porodnického oddělení Orlickoústecké nemocnice, a. s.  Chrudimská nemocnice uvítala prvního novorozence ve 12.15 hodin. Děvčátko vážilo  3000 gramů a měřilo padesát centimetrů. Doma bude v Jeníkově, místní části Hlinska v Čechách.  V průběhu 1. až 3. čtvrtletí 2010 se v kraji narodilo 4318 dětí, což je oproti stejnému období loňského roku o 48 dětí více. (mag)
 
Pár záběrů z předsilvestrovského a zmrzlého náměstí 

Ten mráz se dokonce na několika fotkách zvěčnil. Bylo skoro -14, ale jinak paráda. VV
 

Ad: Jízdné na Pekláku                                                                                                                          

Omlouvám se vedoucímu na Pekláku že jsem si nesehnal informace o možnosti dobíjení jednorázových karet, ale i když mám přímo web Pekláku nikde jsem se toto nedočetl.A asi podle odhozených karet a připomínek lyžařů nejsem sám.
S pozdravem                                                                                                                                                      Miroslav Bartoš
 
Počítadla přístupů uzavřela statistiku roku 2010:                                                                                 

Českotřebovský deník   má na serveru www.navrcholu.cz  zaregistrováno 204 323 tisíc návštěv, nejvíce v říjnu 22712.  V prosinci navštívilo webové stránky www.zpravodaj.probit.cz  20 703 návštěvníků.  Největší návštěvnost webu je v pondělí a nejvíce přístupů je mezi 7. a 8. hodinou ranní. Další statistika webu je na serveru  www.pocitadlo.cz, podle kterého bylo celkem za rok 2010 na tomto webu 972753 přístupů . nejvíce - 45 procent  návštěvníků stránek  užívá operační systém Windows XP,  Windows 2000 má 2% návštěvníků a Windows 98 1% návštěvníků stránek, stejně jako Windows Vista.. Nejvíce (28%) návštěvníků má prohlížeč MS Explorer 6:0, 12% Firefox atd. nejčastější rozlišení obrazovky je  1024 x 768 (27%) a 1280 x 1024 (12%). Server také umožňuje sledovat návštěvníky z jednotlivých zemím a domén. Asi 85% návštěvníků  je z Česka (doména cz), dále se objevují číselné domény, a dále návštěvnici ze zemí jako je Slovensko, Německo, Itálie, Rakousko, Francie, USA, Kanady, Austrálie, Japonsko, Čína, Hong Kong, Singapur, Polsko. není dne, aby se nezaregistroval návštěvník z ciziny.  Třebováci jsou prostě všude.

 

Volejbalisté do nového roku 2011                                                                                                           

TJ SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ 2
ODDÍL JE ŠESTINÁSOBNÝM MISTREM ČESKOSLOVENSKÉ A ČESKÉ REPUBLIKY A DEVÍTINÁSOBNÝM MEDAILISTOU
Oddíl, který má obrovskou tradici, kdy jeho začátky sahají až do roku 1932. Oddíl má přes 100 členů, jedenáct družstev v soutěžích jak republikových, tak regionálních od M-ČR seniorů přes II. ligu mužů, extraligu kadetů, český pohár žáků až po krajské přebory mládeže (starší žáci, mladší žáci, minivolejbal, přípravka a kadetky). Pod vedením zkušených trenérů vzešlo z oddílu mnoho hráčů extraligy a národní reprezentace
Šťastný a úspěšný Nový rok 2011 všem přeje
Lubomír Vašina, ing Martin Knížek  starosta a místastorasta TJ Sokola Česká Třebová 2 a volejbalisté