FbK Česká Třebová hlásí                     
Po Novém roce, 9.ledna 2011, zakončili českotřebovští mladší žáci první polovinu sezóny turnajem v Náchodě. K posledním zápasům se stávajícími soupeři, které od soboty po přelosování soutěže nahradí jiní (s výjimkou Orlicko-Třebovska), se však sešlo pouhých sedm hráčů do pole a dva brankáři. Přesto naším cílem při absenci Jaroměře bylo vybojovat minimálně dvě výhry.
 
FbK Česká Třebová – FTS Florbal Náchod 1:4
Druhý nejlepší tým soutěže nám hned od začátku dokazoval, proč jsme s ním ještě neuhráli ani bod. Přestože Náchodští nebyli v nejlepší formě, převyšovali nás i vinou omezených možností ke střídání takřka ve všech herních činnostech a postupně si vybudoval až čtyřbrankové vedení. Když už jsme se my dostali na dostřel soupeřovy branky, na konci našich akcí stál spolehlivý gólman Náchod, kterého až půl minuty před koncem překonal Vojta Langer.
Branky ČT: 24. Langer V. (Langer T.)
O Novotný: 20 zákroků
 
FbK Česká Třebová – FbK Orlicko-Třebovsko
Kluci z Orlicka přijeli na turnaj jen s osmi hráči v poli, tudíž zápas na první pohled nesliboval žádný závratný florbal. Ovšem opak byl pravdou. Zásluhou chyb v obranách se ze zápasu stala pohledná podívaná pro přítomné rodiče. Nad mladším soupeřem jsme po celou dobu zápasu měli navrch, ale pokaždé, když jsme odskočili na vyšší brankový rozdíl, modrobílí vždy dokázali dotáhnout na rozdíl jediné branky. Naštěstí jsme v brance měli Honzu Řehoře a po jeho zranění v 21. minutě i Ondru Novotného, kteří nám vydatně pomohli.
Branky ČT: 3., 5., 9., 16., 16. a 18. Langer T. (-, Langer V., -, Langer V., Krása, Langer V.), 14. Vondra (Langer T.);
J. Řehoř: 29 zákroků  O. Novotný: 6 zákroků
 
FbK Česká Třebová - FBC Nové Město nad Metují 5:3
Ani lehké zranění nezabránilo Honzovi Řehořovi, aby nastoupil znovu do branky, a jeho výkon položil základy k výhře nad Novým Městem. I přes nižší počet hráčů jsme po celý zápas byli lepším týmem a soupeř zůstával ve hře jen díky našemu „hurá“ stylu, kdy jsme se bezhlavě hnali dopředu a vzadu nechávali prostor pro brejky hráčů Nového Města. Naštěstí však soupeř narážel na připraveného brankáře, a tak jsme slavili další vítězství, které připravilo nejednu horkou chvíli nervovým soustavám trenéra i rodičů v hledišti.
Branky ČT: 1. Halas (Langer V.), 3. Vondra (Langer V.), 9. a 23. Langer V. (2x Vondra), 14. Langer T. (Langer V.)
J. Řehoř: 18 zákroků
 
 FbK Česká Třebová – TJ Sokol Bodlinka Dobruška 6:1
Na minulém turnaji svým chováním soupeř nezanechal zrovna nejlepší dojem, a ten si nevylepšil ani po svém příjezdu, kdy se naše společná šatna kvůli jejich řádění změnila v chlívek plný pošlapaných bund, triček a batohů. Bohužel drtivá většina z toho byla naše, a tak jsme měli o motivaci postaráno. Prvních 5 minut pro nás bylo jako z říše snů. Skoro vše, na co jsme sáhli, nám vyšlo, a tak jsme vedli už 4:1. Dobruška se nemohla dostat do hry a my jsme do konce první půle přidali další dvě branky. Nedokázali jsme se však ubránit našemu „hurá“ florbal, a tak se soupeř po celý zápas dostával do nebezpečných úniků, jež ovšem skvěle likvidoval Ondra Novotný v naší brance. I díky němu jsme nakonec došli k zatím nejvyšší výhře v sezóně.
Branky ČT: 1. Langer V., 3., 5. a 13. Langer T. (2x Langer V.),  6. Vondra (Krása), 9. Halas (Langer V.)
 
Pochvalu zaslouží všichni hráči. I přesto, že jich bylo málo, dokázali v každém zápase „lítat“ až do konce a vybojovali si tím výborné výsledky. Ani drobná zranění je nezastavila, a tak mohli jet domů spokojeni. Příští turnaj hrajeme v sobotu 15. ledna v Hradci Králové ve Sportovní hale Třebeš už s novými soupeři.
Zápasy jsme odehráli v následujícím složení: Novotný, Řehoř - Stolín, Cerman, Langer T. - Langer V., Halas, Krása, Vondra
Opět děkujeme také rodičům, kteří nás úspěšně dopravili na místo určení i zpět domů.
 
 
Jiří Němec & Monika Adamcová