Mládežnický hokej hlásí                                           

Výsledky 4. a 3.třídy  neděle 2.1.2011 Hlinsko 

Krajská liga žáků 4.tříd
HC Hlinsko - TJ Loko Česká Třebová 6 : 2 ( 4 : 0, 1 : 1, 1 : 1 )
Branky: Stolín, Trnka
Sestava : Kollert - Novotný R., Martinec, Trnka, Verner J., Švub, Umlauf, Stolín, Paclík, Kubíček, Pecha 
Dnes jsme sehráli mistrovské utkání v Hlinsku. "Čtvrťáci nevstoupili do utkání dobře.Než jsme se po vánočních svátcích na ledě rozkoukali, tak jsme 1.třetinu prohráli 4:0, poté jsme přeci jen už začali částečně i bruslit se soupeřem a tím mu alespoň stížili pohyb po hřišti. Přesto, byl soupeř po celé utkání lepší a zaslouženě zvítězil. Bohužel našemu družstvu na velkém hřišti,stále chybí chuť bojovat a herní nasazení"

Minihokej 3.tříd - ročník 2002
HC Hlinsko - TJ Loko Česká Třebová 3 : 16 ( 0 : 4, 0 : 8, 3 : 4 )
Branky: Páv 8, Ruda 2, Hošpes 2, Koutecký, Havránek, Pojezný, Trnková
Sestava : Hriško - Ruda, Hošpes, Koutecký, Páv, Havránek, Pojezný, Trnková, Kolář, Palán 
"Naši starší třeťáci odehráli celý zápas v dobrém tempu. Po celý zápas jsme měli navrch. I když domácí hráči si vytvořili také několik dobrých příležitostí ke skórování, většinu z nich pochytal náš brankář. Za odvedenou práci chválím celý tým."
V dalším duelu přivítáme v neděli 9.1. na našem ledě hráče z Chrudimi.
Stanislav Ruda, trenér mládeže
29. prosince hrály naše druhé třídy v Opočně - hráči získali bronz.    
Další placka z turnaje v Opočnu 
Dne 29.12.2010 jsme se zúčastnili vánočního turnaje v Opočně. Celodenní turnaj, mimochodem skvěle uspořádaný, jsme završili další plackou, tentokráte bronzovou. Naše radost byla v průběhu zkalena nepěknými zásahy jednoho z našich soupeřů do sestavy, jež rozhodčí bohužel nereflektoval. Rozmrzelost dětí nad tímto počinem se bohužel promítla do následujícího tuhého matche s Chocní, která po skvělém výkonu všech malých hokejistů a brilantním výkonu brankaře zaslouženě zvítězila. Neméně pěkný byl závěrečný boj s domácími borci, který rovněž skončil těsným výsledkem, tentokrát v náš prospěch. Na konečné pořadí sice v tu chvíli vliv neměl, ale to jsme samozřejmě dětem neříkali. Děti zabojovaly, rodiče si zafandili, my trenéři přátelsky poklábosili. Celkově dobrý dojem sice ještě na chvíli narušilo předávání cen, kdy rodiče některých týmů neudrželi stoprocentně nervy na uzdě a nahlas projevili nevoli nad způsoby, jakými se dá dobrat k „výsledku“. Mimochodem ceny předávala Tatiana Kuchařová. O výsledek nejde, je jistou satisfakcí za podaný výkon. S tím naším jsem spokojen, herní projev se neustále zlepšuje, objevují se nám v týmu noví střelci, navíc jsme celý turnaj odehráli na plné tři řady a to i s ročníky 2006 a malým Samem Kovářem (ročník 2007), navíc řádně opáskováni rozlišovacími páskami do čtyřek a bez jakýchkoli zásahů do sestavy. O to cennější proto pro nás  celkově třetí místo a poučení pro děti, jehož byly svědkem, je. Vyrovnané souboje a růst dětí, soudržnost a vůle vítězit poctivě, je to, co potřebujeme, chceme-li vychovat dobré hokejisty.                                   Slávek Pecina, vedoucí přípravky 2.tříd
Do třetice: o den později hráli vánoční turnaj i třeťáci.
Vánoční turnaj 3.tříd v Opočně  

Ve čtvrtek 30.12. 2010 se zúčastnila obě naše družstva třeťáků vánočního turnaje v Opočně.

Tohoto turnaje se účastnily ještě další tři týmy. Krom nás to bylo domácí HC Opočno dále HC Choceň a HC Uherský Ostroh. V konkurenci těchto týmů jsme se neztratili a shodně vybojovali dvě druhá místa, když nám k prvenství scházela trošička toho štěstí. A to hlavně u ročníku 2002, kdy nám soupeř ze Zlínska ukradl prvenství gólem v poslední vteřině.  U mladších trojek jsme prohráli pouze s později vítěznou Chocní, kterou jsme jasně přehráli, ale k naší smůle měl soupeř v brance výborného gólmana,kterého jsme nemohli překonat.  Myslím si, že tento turnaj byl pro nás důstojnou tečkou za poměrně dobrým rokem 2010.
Kromě medailí za druhé místo jsme si přivezli i několik individuelních ocenění:
2002 : Nejlepší brankář - Jan Hriško   Nejlepší střelec - Vojtěch Švub
2003: Nejlepší střelec - Stanislav Ruda   a Miss ledu - Lucie Rudová  - viz fotografie:

 



Konečné pořadí 2002:
1.Uherský Ostroh   2.Česká Třebová  3.Choceň  4.Opočno
Výsledky České Třebové:
TJ LOKO Č.Třebová - HC Choceň 8 : 2
TJ LOKO Č.Třebová - HC Opočno 7 : 0
TJ LOKO Č.Třebová - HC U.Ostroh 4 : 5

Sestava ČT:   Hriško - Stolín, Švub, Novotný, Koutecký, Pecha, Cihlář
Branky ČT:   Švub 9, Stolín 6, Koutecký 2, Novotný 2

Konečné pořadí 2003:
1.Choceň  2.Česká Třebová  3.Opočno  4.Uherský Ostroh
 
Výsledky České Třebové:
TJ LOKO Č.Třebová - HC Choceň 3 : 4
TJ LOKO Č.Třebová - HC Opočno 10 : 5
TJ LOKO Č.Třebová - HC U.Ostroh 6 : 2

Sestava ČT:  Rudová - Deml, Havránek, Ruda, Palán, Kolář, Hošpes, Pojezný
Branky ČT:  Ruda 8, Deml 6, Havránek 2, Hošpes 2, Pojezný 1                                                      Stanislav Ruda, trenér mládeže