Alpské disciplíny                                                                     

výsledky ze závodů prosinec 2010 a leden 2011 závodníků SKI klubu Česká Třebová  
 
Závod Červená Špindl Open  9.1.2011 ve Špindlerově Mlýně, kde se jel na červené sjezdovce od 12,00 hod. závod  v Super G v juniorech obsadil Hickl Milan 4. místo, v ženách Hicklová Zdeňka st. 4. místo, v kategorii muži MB Dostál Oldřich 3. místo.
Na startu bylo více jak 250 závodníků v kategoriích od žáků po dospělé.
 
MČR železničářů ve dnech 17.1. – 19.1. 2011 se zúčastnila Hicklová Zdeňka st., Dostál Oldřich a bývalý člen Ski klubu Švarc Ladislav. Hicklová s převahou zvítězila mezi ženami ve slalomu, v obřím slalomu a kombinaci, Dostál po chybě skončil ve slalomu na 22. místě, v obřím slalomu na 6.  a v kombinaci na 9. místě. Švarc nedokončil slalom, v obřím slalomu dosáhl na 7. místo.  Na startu bylo 29 žen a 87 mužů.
 
Pohár Orlických hor V seriálu závodů o “Pohár Orlických hor“ se jel  1. závod 22.1.2011 v  Čenkovicích   /obří slalom/. Závodilo více jak 180 dětí  z Jihomoravského, Pardubického, Hradeckého kraje, Brna, Vysočiny a Polska.  
V kategorii přípravka zajel  13.místo Hájek Ondřej, v kategorii předžákyně byla  2. Hicklová Zdeňka  a  19. Říhová Adéla, v mladších žákyních obsadila Hájková Kateřina  7. místo a  Stolín Petr v mladších žácích 12. místo. Seriál závodů pro závodníky od nejmladších až po starší žáky bude pokračovat dalšími závody v únoru a březnu.
 
Český pohár Masters  V seriálu Českého poháru Masters závodí v kategorii C2 Hicklová Zdeňka a v kategorii B7 Dostál Oldřich. První závod se jel na Benecku 18.12.2010 za slunného počasí a ve velkém mrazu. Závod se uskutečnil v obřím slalomu. Hicklová skončila na druhém místě, Dostál na 4. místě.
Druhý závod se uskutečnil v super G v časných dopoledních hodinách ve Špindlerově Mlýně 9.1.2011 na červené sjezdovce, která byla pokrytá slabou ledovou krustou. Trať byla velice rychlá a v místech, kde se krusta prořízla byly nepříjemné díry. Přesto se podařilo Hicklové nečekaně zvítězit, Dostál po pádu nedokončil.
 
Mezinárodní FIS závod v obřím slalomu, Memorial Dr. Jana Vedrala Dalším závodem započítávaným do ČP Masters byl Mezinárodní FIS závod v obřím slalomu, Memorial Dr. Jana Vedrala v Rokytnici nad Jizerou 15.1.2011. Závod se jel za soustavného deště, trať byla měkká a rozbitá hned po prvních závodnících. Hicklová obsadila 2. místo a získala krásný pohár, Dostál skončil na 7. místě.
 
Závody v Deštném Další dva závody se konaly v Deštném v Orlických horách 29. a 30.1. 2011.
Závody se jeli za slunného počasí a ve velkém mrazu, který trať udržel ve velmi dobrém stavu i pro závodníky s vyššími startovními čísly. V sobotu se jel obří slalom, ve kterém Hicklová zvítězila, Dostál obsadil 4.místo. V neděli se jel slalom ve kterém Hicklová skončila na 2. místě, Dostál obsadil stejně jako předešlý den 4.místo. 
 
V průběžném pořadí Českého poháru Masters je v současné době mezi ženami C2 na
1. místě Hicklová Zdeňka, mezi muži B7 Dostál Oldřich na 6. místě.
 
Pohár Vysočiny, kterého se pravidelně zúčastňujeme začíná prvními závody v únoru a končí stejně jako Pohár Orlických hor v březnu.
 
Chcete se naučit jezdit ve slalomových tyčích, chcete se naučit závodit,  nebo Vaše děti, přijďte mezi nás.  Informace Dostál Oldřich  722 593 784   Hicklová Zdeňka    723 012 338   
                                                                                                                                                                                           skido