FbK Česká Třebová hrají florbalovou ligu mladších žáků 

Svitavy – Sportovní hala Na Střelnici byla v sobotu 12. února svědkem dalšího turnajového klání florbalové Ligy mladších žáků.
 
FbK Česká Třebová x FbK Svitavy      4:7 (3:3)
Začátek měli českotřebovští hráči excelentní. Úvodní vhazování vyhrál Tomáš Langer a neomylně zavěsil. Ve 3. minutě padlo během chvilky po gólu na každé straně a když  Vojtěch Langer v 6. minutě zvyšoval na 3:1, zdálo se, že Třebová drží otěže utkání pevně v rukou. Opak byl ale pravdou, Svitavy zařadily na vyšší rychlostní stupeň a do poločasu (tato kategorie hraje 2x12 minut) bylo srovnáno. Nastolený trend potvrzoval soupeř i v poločase druhém, a tak se Svitavští po pěkném zápase nakonec radovali ze zaslouženého triumfu.
Branky ČT: 1. Langer T., 3. a 6. Langer V. (Langer T.), 18. Vondra (Halas)  J. Řehoř: 14 zákroků
 
FbK Česká Třebová x FBC Hradec Králové 9:0 (5:0)
Ve druhém zápase změřila Třebová síly se zatím neznámým FBC Hradec Králové. Už úvod napověděl, že se hra bude ubírat převážně směrem k hradecké brance. Jediným štěstím pro soupeře byla třikrát nastřelená tyč a spojnice, která v kombinaci s výborným výkonem brankáře zabránila ještě většímu debaklu.  
Branky ČT: 4. a 12. Langer V. (Langer T., Sejkora), 5. Hoang (Sejkora), 7. a 12. Sejkora (Halas, Langer T.), 16. Vondra (Novotný), 19., 22. a 23. Langer T. (Langer V., Kmoníček, Sejkora)  O. Novotný: 9 zákroků
 
FbK Česká Třebová x Orel Přelouč     2:2 (2:1)
Rychlé a fyzicky docela náročné utkání začali v tomto turnaji tradičně Třebováci tlakem, který vyústil nejdříve po výborném Novotného výhozu v branku Tomáše Langera. Tentýž hráč se prosadil ještě jednou, a to po spolupráci s novým hráčem Sejkorou. Přelouč se však soupeři postupem času vyrovnávala, avšak českotřebovská obrana jim dovolila pouze jediný zásah v 11. minutě. Po téměř celý zbytek střetnutí kralovaly hlavně obrany a ojedinělé příležitosti lapili brankáři, nebo zachytávali na svých tělech beci. Když už vše nasvědčovalo další výhře Č. Třebové, přišla za závěrečného tlaku Přelouče šťastná střela, jež stanovila konečné skóre.
Branky ČT: 6. a 8. Langer T. (Novotný, Sejkora)  O. Novotný:  12 zákroků
 
FbK Česká Třebová x FbK Orlicko-Třebovsko       5:2 (2:1)
Poslední zápas byl zároveň okresním derby. Zejména na mladých hráčích Orlicka byla patrná únava z celého hracího dne, tudíž měli Třebováci na hřišti dost prostoru pro svoji hru. Často však ztroskotali na výborně blokujícím soupeři, jenž zahustil prostor před vlastním brankovištěm tak, že jej často nebylo možno prostřelit. Konečné skóre však nakonec po několika povedených akcích zaslouženě vyznělo lépe pro Českou Třebovou.   
Branky ČT: 6. Langer V. (Langer T.), 9. Halas (Křivka), 17. a 23. Vondra (Halas, Langer T.), 22. Langer T. (Křivka)
J. Řehoř: 7 zákroků

Vedlejší fotografie je právě z tohoto utkání

 
Sestava FbK Česká Třebová :
Řehoř Jan, Novotný Ondřej – Langer Tomáš, Langer Vojtěch, Sejkora Lukáš, Hoang Martin, Křivka Filip, Halas Filip, Krása Lukáš, Kmoníček Jan, Vondra Vojtěch. (Monika Adamcová)