Nadační ples v Národním domě                                             

V sobotu 18. 2. 2011 proběhl v Národním domě v České Třebové již čtvrtý ročník Společenského plesu, tentokráte s názvem Nadační, pod taktovkou firem DS INTEX, s.r.o. , Rydo spol. s r.o a Elektro Gregar. Výtěžek z plesu je určen pro malou Viktorii Izabelu Matouškovou, které rodiče za vybrané peníze koupí kochleární implantát.  Částce vypomohlo i  to, že dražený dort byl vydražen za 13 000 korun a do kasičky u vchodu účastníci plesu vhodili bezmála  4 500 korun.
Celým večerem provázel, stejně jako vloni, Ondřej Pokorný, který se po úvodním slovu pořadatelů chopil mikrofonu a bavil hosty až do pozdních nočních hodin.  Ples zahájila taneční skupina Lenky Slavíkové, později se představilo taneční duo Dominika Tapšíková a Pavel Mika. I hosté měli samozřejmě možnost tančit a to za doprovodu skupiny Betl Band z Vysokého Mýta, ze židlí je ale zvedla hlavně Šárka Vaňková jako hlavní host večera, která zazpívala písně své i převzaté.  Hosté měli možnost poslechnout si i trochu jazzu v horní části Národního domu, kde hrála skupina Tiger Swing pod velením Lindy Gregarové. 
Ples se velmi povedl a hosté odcházeli v ranních hodinách nadmíru spokojeni.                        Lea Kašparová, foto Martin Šebela