Přelouč – V neděli 20. března pokračovala v Městské sportovní hale v Přelouči Liga mladších žáků za účasti českotřebovských florbalistů. Ti si nakonec připsali 4 výhry.
 
FbK Česká Třebová – FbK Orlicko-Třebovsko 5:3 (3:1)

Tradiční žákovské derby opět nabídlo sympatický florbal plný krásných akcí a brankářských zákroků. Třebováci měli od úvodu víc ze hry a svou převahu přestavili v mírně narůstající vedení. Do druhé poloviny nastoupili nadějní nováčci Vojta Rybka a Honza Vondra, kteří tak sbírají první zkušenosti. 
Branky: 2x Langer T., 2x Sejkora, 1 x Vondra V.
Asistence: 2x Langer V., 1x Langer T., 1x Kmoníček

 

 

 

FbK Česká Třebová – CSP Hradec Králové 3:2 (1:0)

Ve druhém utkání se Třebová ujala rychlého vedení Sejkorou. S postupujícím časem a neschopností Hradce dát gól narůstala jejich nervozita a přibývalo hrubých zákrok§. Když V. Langer zvýšil v 17. minutě na 2:0, Třebová se viděla s výhrou v kapse. Hráči CSP ovšem nesložili zbraně a během 50 sekund stihli srovnat, když druhé brance předcházel nepotrestaný faul na Křivku. Ve vypjatém závěru dostala Česká Třebová jedinou možnost přesilové hry, kterou využil Sejkora a nejlépe tak odpověděl na přehnaně tvrdou hru.
Branky: 2x Sejkora, 1x Langer V.  Asistence: 2x Langer T., 1x Langer V
.
FbK Česká Třebová - FBC Hradec Králové 7:2 (4:1)
Stoprocentní bilanci chtěli českotřebovští mladší žáci potvrdit i proti nejslabšímu účastníkovi soutěže FBC Hradci Králové. Po 52 sekundách se po nahrávce mladšího z bratří Vondrů, Jana, prosadil Tomáš Langer. O 3 minuty později tentýž hráč zvyšoval na 3:1. Přestávku orámovaly krásně umístěné rány Filipů Halase a Křivky a skóre pohodlně narůstalo ve prospěch České Třebové. Celý zápas velmi dobře odehráli již zmínění Rybka a J. Vondra a v brance podal spolehlivý výkon další nováček Michal Rickwood.
Branky: 3x Langer T., 1x Langer V., 1x Vondra V., 1x Křivka, 1x Halas
Asistence: 2x Langer T., 1x Langer V., 1x Sejkora, 1x Vondra J.

FbK Česká Třebová – Orel Přelouč 10:2 (6:0)

Poslední střetnutí postavilo Třebovákům do cesty Přelouč, s níž jsou zápasy vždy vyrovnané do poslední chvilky. Průběh nedělního mače však překonal všechna očekávání. Českotřebovských hráčů bylo plné hřiště a výborná práce před oběma brankami přinesla Třebové po první půli luxusní šesti gólový náskok. Druhý poločas začal sice velmi laxně, ale fanoušci z řad rodičů se nakonec sekundu před koncem dočkali vytoužené „desítky“ na kontě bezradných přeloučských hostitelů. 
Branky: 4x Sejkora, 2x Langer V., 2x Vondra V., 1x Langer T., 1x Hoang
Asistence: 3x Langer T., 2x Stolín, 1x Sejkora, 1x Křivka, 1x Vondra V., 1x Langer V.
 
Sestava České Třebové: Novotný, Řehoř, Rickwood – Langer T., Langer V., Křivka, Kmoníček, Vondra V., Vondra J., Rybka, Halas, Sejkora, Hoang, Stolín.   
Další turnaj Ligy mladších žáků pořádá Česká Třebová v Rokytnici v Orlických Horách 2. dubna od 8 hodin.
                                                                                                                                                 Jiří Němec & Monika Adamcová