Kohouti si připsali důležité body s Jestřáby                         
TJ Lokomotiva Česká Třebová - HC Jestřábi Přelouč B 3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Po příliš nepřesvědčivém výkonu s týmem ze Svitav šli hráči Lokomotivy do utkání s Přeloučí aktivně hned od úvodního vhazování. Ale opět vázlo využívání přesilových her a hlavně proměňování tutovek. Benátská aréna se dočkala první změny stavu až v jedenácté minutě, kdy Doubrava ze zadních řad namazal Tomšovi a ten trefil přesně do černého. Za necelé dvě minuty již na časomíře svítilo 2:0 pro domácí, když přesilovou hru využil Tlapák, který dorazil za záda dělovku Macků. Další změna stavu přišla hned v úvodní minutě prostřední části, kdy si zakončení z první třetiny zopakovali oba aktéři a bylo to 3 : 0 pro domácí.
 Nikdo z přihlížejících by nevěřil, že to byla poslední branka v tomto utkání. Domácí si svým zlepšeným pohybem vynutili i několika minutový tlak,  kdy hostující hráči nemohli míček dostat z obranného pásma. Ale i přesto se stav neměnil, protože když nezasáhl skvěle rozchycený přeloučský gólman, tak pouze zvonily tyče jeho branky. Před blížícím se play off je potěšující, že „kohouti“ podali lepší výkon než proti úvodnímu utkání jara.
O víkendu tedy přesněji v neděli až o půl páté je čeká nevyzpytatelný tým z Heřmanova Městce, který má na soupisce několik hráčů, kteří vypomáhají v extralize. Podle zpráv ze zákulisí by se u nás měla představit i dvojice Viktor a Kamil Mlejnků. Tedy jeden pohybliví a střílející a druhý takticky jistící obranné řady. Máme se tedy na co těšit, protože v „kohoutí aréně se začíná hrát v neděli už od 10 hodin přes utkání regionálního dorostu, následně od 14 hodin extraligový tým přivítá Vsetín a potom naskočí muži.  
Vyloučení 3:7, využití 1:0, v oslabení 0:0, střely na branku 25:16 (6:3, 11:6, 8:7)
Branky : 11:08 Tomeš (Doubrava), 13:21 Tlapák (Macků) 15:48 Tlapák (Macků)
Sestava: Procházka (Šmíd) - Dobrovský, Kovář, Macků, Broulík, Šustek - Deml L., Kvasnička, Lustyk, Tomeš, Tlapák, Šmolka, Doubrava