Společnost KORADO – evropská premiéra na veletrhu ve Frankfurtu nad Mohanem

Franfurt am Main 15. 3. 2011
Největší český výrobce radiátorů, KORADO, a.s. Česká Třebová se účastní ve dnech 15. – 19. března 2011 veletrhu ISH 2011 ve Frankfurtu nad Mohanem. Tento veletrh, pořádaný jednou za dva roky, je zaměřen na technická zařízení budov (vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje...) a vybavení koupelen (vany, sprchové kouty, baterie, radiátory, nábytek….). Návštěvníkům a vystavovatelům poskytuje možnost získání nových kontaktů, informací o konkurenci, nových trendech a situaci na trhu. Posledního ročníku veletrhu ISH se účastnilo 200 795 návštěvníků z více než 140 zemí a své produkty zde prezentovalo 2327 vystavovatelů. V rámci letošního ročníku budou prezentovány nejnovější trendy pro sezonu 2011/12 pro oblast vybavení koupelen.
 
Tři hlavní trendy nesou názvy
„Zelená koupelna: návrat k přírodě!“
 „Snadná koupelna: snadněji už to nejde!
Koupelnový interiér: pryč se zdmi!“
 
KORADO, a.s. Česká Třebová v rámci těchto trendů představí na veletrhu ISH v evropské premiéře nové řady koupelnových radiátorů KORALUX!
KORADO, a.s. v loňském roce investovalo téměř 700 milionů korun do instalace další výrobní linky na výrobu deskových radiátorů a pořízení zcela nové technologie na výrobu koupelnových radiátorů. Díky tomu může v roce 2011 nabídnout 130 typů inovovaných radiátorů v široké škále tvarů, typů a barev. Co je pro zákazníka důležité, nová technologie umožnila dosáhnout nejvyšší možné kvality KORADO za nižší ceny.
Na veletrhu ISH se KORADO, a.s. Česká Třebová představí v hale č. 8 v historicky největší prezentaci na ploše 231 m2!

Boris Kudláček, PR Coordinator
KORADO, a.s.    +420 602 445 064  boris.kudlacek@seznam.cz