TŘEBOVÁCI JEZDÍ ALPSKÉ DISCIPLÍNY                      

Výsledky ze závodů  únor 2011  závodníků SKI KLUBU Česká Třebová                                                
 
Seriál závodů Poháru Orlických hor pokračoval 2. závodem  3.2.2011 v České Třebové na Pekláku. Stavbu tratě, obsluhu a údržbu během závodu zajišťovali členové SKI KLUBU, ostatní služby potřebné k zajištění závodu zaměstnanci EKOBI – Peklák. Závodilo více jak 120 dětí z Pardubického, Hradeckého, Jihomoravské, Severomoravského kraje, z kraje Vysočina a z Polska. V kategorii přípravka skončil na 8. místě Hájek Ondřej, v předžákyních Hicklová Zdeňka na pěkném 4, místě a Říhová Adéla na 10. místě. V mladších žákyních obsadila 6. místo Hájková Kateřina a v mladších žácích Stolín Petr 12. místo.
 
Další, v pořadí 3. závod, se jel 12.2.2011 v Deštném v Orlických horách v obřím slalomu.
Složení a počet závodníků byl podobný jako v předešlém závodě a na výborném 2. místě se umístil v přípravce Hájek Ondřej, v předžákyních na 9. místě Říhová Adéla a v mladších žákyních na 5. místě Hájková Kateřina. Stolín Petr a Hicklová Zdeňka v tomto závodě nestartovali.
 
Další, v pořadí již 4. závod se uskutečnil  26.2.2011 v Českých Petrovicích /obřím slalom/.
Složení a počet závodníků zůstal stejný jako v předešlých závodech. V předžácích Hájek Ondřej získal 5. místo, v předžákyních Hicklová Zdeňka 6. místo, v mladších žácích Hájková Kateřina 4. a Stolín Petr 11. místo.
 
Seriál závodů Lyžařského poháru Vysočiny byl zahájen 1. závodem  5.2.2011 na Jalovci u Číchova v obřím slalomu. V předžákyních  Hicklová Zdeňka zajela 3. místo, v mladších žácích Stolín Petr 2., v dospělých muži Hickl Milan 2. a v Masters ženy Hicklová Zdeňka  1. místo. 
Kromě těchto závodů se závodníci SKI KLUBU zúčastnili 2. závodu ze seriálu Dynastar Cup  12.2.2011  v Černém dole v obřím slalomu, kde v kategorii muži Hickl Milan skončil na 9. a Dostál Oldřich na 16. místě.
 
Současně se jel ve stejném termínu Štít města Chrudimě v Jablonci nad Jizerou v obřím slalomu, kde v předžákyních Hicklová Zdeňka zajela 3. místo a ve veteránech ženy Hicklová Zdeňka st. 1. místo, ve společném hodnocení veteráni muži + ženy skončila na 3. místě. Na startu bylo 39 mužů a žen.
 
Český pohár Masters pokračoval závody ve Velkém  Meziříčí  26.2.2011 ráno slalomem,  ve kterém Hicklová Zdeňka , stejně jako Dostál Oldřich, skončila na 4. místě. V odpoledním závodě v obřím slalomu zajela 1. a  Dostál Oldřich 4. místo.
V průběžném hodnocení  Českého poháru Masters k 1.3.2011 je v ženách C2 Hicklová Zdeňka st. na 1. místě, v mužích B7  Dostál Oldřich na 4. místě.
 
Chcete se naučit jezdit ve slalomových tyčích? Chcete se naučit závodit,  nebo Vaše děti, přijďte mezi nás.   Informace Dostál Oldřich 722 593 784 a Hicklová Zdeňka 723 012 33