Astrovíkend na zámku v Litomyšli  po čtvrté                     

IV. esoterický festival – Astrovíkend má letos podtitul Dny tajemna a zdraví
 
V sobotu a v neděli – 2. a 3. dubna v sobotu od 9 do 18 h a v neděli od 10 do 17h budete mít možnost poradit se s předními léčiteli a představiteli nejrůznějších esoterických disciplin o svých zdravotních i osobních problémech. Přes padesát odborných lektorů je připraveno si s vámi pohovořit o vašich problémech.
 
Součástí dvoudenního festivalu je i bohatý program přednášek, které budou probíhat ve dvou sálech současně a nepřetržitě po celou dobu konání festivalu. Prostřednictvím přednášek se budou odborní lektoři věnovat zdravotnímu stavu, formám detoxikace, posílení imunitního systému, léčebné metodě Su-jok . Seznámit se můžete i s možnostmi výkladu snů, s dávnými věšteckými praktikami, ale i s blahodárným působením pyramidální energie.
 
V rámci esoterického festivalu si poslechneme meditativní hudba, oceníme nádherné tóny tibetských mís atd.
K otázkám zdraví, partnerských vztahů i k otazníkům spojených s budoucností i k problémům současnosti se vyjádří astrologové, numerologové, kteří berou v úvahu řeč data narození, chiromanté, pro něž je zrcadlem životní pouti naše dlaň, ale i kartáři, věštkyně atd.  Zdravotní stav je v hodnotovém žebříčku našich priorit na prvním místě. Zjistit, jak jsme na tom se svým zdravím, můžete prostřednictvím řady metod, které jsou na Astrovíkendu zastoupeny.
Momentální problémy mohu konzultovat návštěvníci také s psychoterapeuty, specialisty na detoxikaci organismu, zdravou výživu, obezitu, se všemi těmi, kteří dokáží dát směr uplatňovaným slovům – zdravý životní styl.
 
Na Astrovíkendu se setkáte také s disciplinami - One Brain a Bachovy esence, Aura – soma, které pomáhají k odblokování stresu. Na Astrovíkendu je zastoupena i automatická anatomická kresba, která napomáhá v řešení aktuálních i budoucích zdravotních problémů. Zastoupena je i stará indická léčebná metoda Ajurvéda, která doporučuje optimální způsob stravování. Léčitelství z různých pohledů, práce s virgulemi a kyvadlem. Řešení partnerských a mezilidských vztahů. Práce na sobě samých s pomocí vlastní bioenergie..
 
Pohlazení po duši budou zastupovat na Astrovíkendu nejrůznější duchovní disciplíny – vyladění čaker, tvorba a výběr mandal (harmonizujících obrázků pro jednotlivce), harmonizace čaker s pomocí vzácných tónů tibetských mís.