Vítězný volejbalový víkend mladších žáků Sokola 2 v krajském přeboru  

Svá poslední utkání v hale odehráli českotřebovští mladší žáci v krajském přeboru I.třídy. To se hraje společně s královéhradeckým krajem a naše družstvo se po základních turnajích, které se odehráli do konce roku 2010 probojovalo do skupiny o 5.-8.místo v této společné soutěži dvou sousedících krajů.
Od deváté hodiny se odehrála v ZŠ Nádražní, kde naše družstva hrají svá domácí utkání šest po sobě jdoucích zápasů. Naše družstvo se postupně utkalo z Lanškrounem, Hronovem a Nechanicemi. Po dobrých výkonech a stále se lepšíci hře nenašli naše mladé naděje přemožitele, a tak mohli jít domů na sváteční oběd spokojeni. Poděkování za pomoc při organizaci patří našim kadetkám a kadetům, kteří se svých rolí zhostili dobře. Naše družstvo převyšovalo ostatní hlavně v základních herních činnostech a organizací samotné hry. Všichni hráči se na hřišti výborně doplňovali a i jejich herní projev se zápas od zápasu zlepšuje.
Výsledky:
T.J. Sokol Česká Třebová 2 – VK Lanškroun  2:0  (25:12,25:23)                                                          
T.J. Sokol Česká Třebová 2 – VK Nechanice  2:0  (25:17,25:23)                                                            
T.J. Sokol Česká Třebová 2 – TJ Hronov  2:1 (25:15,17:25,15:7)
 
Českotřebovský Sokol reprezentovali:
Lukáš Vašina, Štěpán Chládek, Adam Král, Martin Blažek, Tomáš Strnad, Tomáš Smola, pro nemoc chyběli Petr Štembírek, Jan Pipek, Michal Cimfl. Na turnaji vedlo družstvo trenérské trio Lubomír Vašina, Michal Knížek, Lubomír Vašina ml., Turnaj vedli a rozhodovali Ondřej Knížek, Linda Horáčková, Radka Voclová a Jakub Řehák.                                        Lubomír Vašina