MLADŠÍ ŽÁCI FBK ČESKÁ TŘEBOVÁ OPĚT STOPROCENTNÍ                 

3. 4. 2011 - Litomyšl - Florbalisté České Třebové pořádali další turnaj Ligy mladších žáků tentokrát v Městské sportovní hale v Litomyšli. Jako naposledy si i v neděli odvezli čtyři výhry.
 
FbK Česká Třebová x CSP Hradec Králové 4:1 (3:1)

Hradečtí oslabení absencí několika obvyklých opor nepředstavovali pro Třebovou neřešitelný problém. Českotřebovští po celou dobu hru kontrolovali a zaslouženě si došly pro vítězství.
Branky: 2x Langer T., 1x Langer V., 1x Křivka
FbKČeská Třebová x FBC Hradec Králové  5:0 (1:0)

Druhý zápas moc florbalové krásy nenabídl. Spíš se čekalo, kolik Třebováci Hradci „naloží“ a nakonec se z toho zrodila pětigólová výhra po soustředěném výkonu.
Branky: 2x Langer T., 1x Stolín, 1x Sejkora, 1x Vondra V. 
FbK Česká Třebová x Svitavy 12:1 (5:0)

I Svitavy přijely značně oslabeny a dnes zkrátka neměly svůj den. V praxi se to projevilo tak, že českotřebovským hráčům spadlo do jejich brány takřka vše, na co sáhli. Nutno však dodat, že v plné sestavě by Svitavy odehrály úplně jiný zápas, a tak nelze tento výsledek přeceňovat.
Branky: 3x Sejkora, 3x Langer T., 2x Bohunek, 2x Langer V., 1x Hoang, 1x Křivka
FbK Česká Třebová – FbK Orlicko – Třebovsko 7:5 (4:1)

Duel dvou nejlepších týmů dne, České Třebové a Orlicka – Třebovska, nabídl divákům nejlepší podívanou. Třebová od počátku jako vždy držela mírný náskok, který postupně narůstal až ve vedení 7:3. Modrobílí hráči Orlicka zápas nezabalili a do poslední chvíle se rvali o každý míček a po výhře 7:5 může Česká Třebová mluvit o štěstí, že se zápas nehrál ještě déle.
Branky: 4x Sejkora, 3x Langer V.
Sestava: Novotný, Rickwood – Bohunek, Stolín, Langer V., Langer T., Vondra J., Vondra V., Kmoníček, Halas, Křivka, Cerman, Sejkora, Rybka V., Hoang
Poslední turnaj si mladší žáci FbK Česká Třebová v sezoně 2010 – 2011 odehrají 17. dubna v Předměřicích nad Labem.
 
                                                                                                                                                Jiří Němec & Monika Adamcová