Regionální hokejbalová liga 
Lokomotiva tvrdě narazila v semifinále na zálohu Letohradu a prohrává 0:2                     

Vyřazení extraligisti z Letohradu si spravují chuť na hokejbal o dvě soutěže níže. Nejdříve si smlsli na vítězi základní části Autoskle B a teď po víkendových bojích válcují i kohouty. Všichni kolem počítali, že do play off naskočí zcela jiný tým, než ten co odehrál základní část. Stárek v brance a další hráči jako Fúrik, Lux atd. A vedle nich ještě několik dorostenců zatím dělá českotřebovským hráčům potíže. V sobotním duelu hosté zvítězili o branku a v tom nedělním se po zašití domácího kapitána Demla v obličeji strhla branková kanonáda, která přinesla 5 branek v síti Lokomotivy.
 
Lokomotiva  Česká Třebová : OEZ Testa Letohrad B 2:3 (0:1, 0:0, 2:2)

Hosté vstoupili nečekaně dobře do utkání a již od druhé minuty po nahození na domácí branku vedli 1:0. Hráči Lokomotivy byly trochu zaskočení skvělým pohybem letohradských hráčů a nejen diváci dlouho čekali na odpověď na úvodní branku hostů. Ta přišla až v závěrečné třetině z hole Lustyka, kdy ho přesně našel Lukáš Deml. A další branka přišla ani né do minuty tentokráte z hole Hrušky, kterému asistoval Voleský. Ale letohradští se nevzdávali, protože v 36. minutě hosté srovnali na 2:2. Rozhodující branka padla, ale opět do sítě domácího brankáře Šmída, který nestačil na střelu do levého horního rohu z vrcholu kruhu necelé tři minuty před koncem utkání. Do konce utkání se ani přes zvýšený tlak hráčů Lokomotivy na stavu nic nezměnilo.
 
Vyloučení 2:2, střely na branku 23:25 branky: 30 Lustyk (L.Deml ),  31 Hruška (Voleský)

Střelecké trápení Lokomotivy trvá
Lokomotiva  Česká : OEZ Testa Letohrad B 3:7 (1:1, 2:1, 0:5)  

Domácí do druhého utkání poněkud pozměnili taktiku a seskupení celách pětic a v polovině osmé minuty šli do vedení zásluhou Lustyka, která nastoupil hned od začátku v prvním útoku vedle kvasničky a Lukáše Demla. Ale letohradským se ve dvanácté minutě podařilo srovnat, brankou při které se domácí gólman Procházka musel hodně červenat. V druhém dějství se do vedení dostali hosté, ale kohouti po Kvasničkově samostatné akci měli na svém kontě na časomíře také dvojku. A za necelé tři minuty se ujali jednobrankového vedení. V závěru třetiny tzv. otevřeli hostující hráči domácího kapitána v obličeji, který musel na šití do nemocnice a rozhodčí jeho zákrok nepotrestali.
A jako by to na domácí hráče padlo jako černá těžká deka, protože se ve třetí třetině začali dít velké věci. Ale těmi kdo zvedal ruce nad hlavu byl pouze hostující tým. Dvě slepené branky přinesla 34. minuta a následně mezi čtyřicátou první až závěrečnou sirénou dali ještě další tři. Debakl 0:5 v poslední třetině rozhod o tom, že letohrad zvítězil vysoko 3:7 a v sérii se ujal vedení 2:0. Další utkání je v plánu v sobotu v Letohradě od 15 hodin, kde budou moci již trenéři sáhnout po části dorostenců, kteří v semifinále nepřešli přes našlapanou Plzeň.
V případě neúspěchu to může být pro Lokomotivu poslední utkání v této sezoně.