Sokolovna na Lhotce v novém                                               


Lhoteckým  sokolům se v průběhu měsíce května podařilo dokončit třetí etapu rekonstrukce zdejšího areálu. Po loňské výměně oken a dveří, položení nové střešní krytiny, zateplení celého objektu a v neposlední míře bezbariérovém vstupu, který budou využívat především klienti stacionáře, se podařili dát sokolovně nový kabát. Nová fasáda svítí již zdaleka a po dlouhých letech oživila celý zdejší areál. Na samotném hřišti přibily také sloupy, na které se napne síť, zabraňující zbloudilým míčům poškodit novou fasádu nebo ohrozit návštěvníky občerstvení.
To je také dobrá zpráva pro všechny cykloturisty, občerstvení od května také  každý den funguje, pouze za nepřízně počasí bývá provoz omezen.O víkendu se mohou návštěvníci těšit na pravidelné grilování.
Cykloturistům je také od nové sezony k dispozici servisní stojan, který zde nechal namontovat osadní výbor. Jedná se o jeden z prvních servisních stojanů na okolních cyklostezkách. ( nejblíže je v Cakli )
Sokol Lhotka ve spolupráci s osadním výborem Lhotka si Vás dovolují pozvat na 25. června od 8.30 h na třetí ročník turnaje fotbalových přípravek Memoriál Vlastimila Voleského
Přijďte podpořit nejmenší fotbalisty a strávit hezký den ve zdejším sokolském areálu. Občerstvení zajištěno. V případě nepřízně počasí změna vyhrazena.                                                                                   
Ing. Rudolf Sýkora předseda osadního výboru Lhotka