Víkend 11. a 12. června patří na českotřebovském zimním stadionu motorismu ve všech podobách. Pořadatelé, společnosti  Eko Bi a Auto Eso zajistili pro III. ročník akce program opět bohatší a zajímavější.   Slavnostní zahájení se konalo v sobotu po 13. hodině za přítomnosti starosty města Jaroslava Zedníka (přišel na akci přímo ze svatebního obřadu), ředitele Eko Bi.  Ing. Miloslava Cinka, vedoucího sportovní divize Zdeňka Řeháka a jednatele společnosti Auto Eso Jiřího  Svěráka, kteří také přestřihli symbolickou pásku a otevřeli motordny 2011..
Automobily a další stroje vystavuje asi 20 firem, letos poprvé zde např. vystavovala nově domestikovaná firma Charouz, sídlící v autocentru na Lhotce, další firmy zde byly třeba již potřetí. Mimo osobních automobilů zde byly  také motocykly, benzinové i akumulátorové, elektro kola, také traktory, společnost  SOR Libchavy vystavovala  nízkopodlažní autobus, S novinkami letos přijeli vojáci z Vyškova, kteří předvedli simulaci nárazu při jízdě s rychlostí 30 km/hod a simulaci působení setrvačných sil při převrácení automobilu.  Tu si vyzkoušel za velkého zájmu veřejnosti po slavnostním zahájení  akce ve dvojici i starosta města Jaroslav Zedník a jednatel společnosti Eko Bi  Ing. MiloslavCink.  Oba se přesvědčili, že v upraveném vozidle Fabia  při převrácení může také létat a zranit neupevněný náklad (např. pet lahve s vodou nebo  na zadním sedadle umístěný notebook) a způsobit tak další zranění.  Jak lze vidět i fotografií, tak není vůbec jednoduché ani  převrácené vozidlo opustit, byť nedošlo ke zranění ani k deformaci dveří. Bohatý byl i doplňkový program, o který se tradičně postarali letečtí modeláři a  opět zde byla instalována také autodráha.  Svou techniku opět vystavili hasiči.  Je postaráno také o občerstvení. Prodejci automobilů poskytovali zájemcům informace o vystavovaných modelech i o termínech možného nákupu, protože všechny modely na prodejnách k dispozici okamžitě nejsou.  je
 Motordny jsou ukázkou, že zimní stadion může být dobrým místem pro prezentace v různých oborech, dovedu si zde představit v dilnu po roztavení ledu také např. veletrh stavební. Všichni, kdo nebyli v sobotu, mají možnost přijít v neděli do 14 hodin.