Nejmladší plavci přivezli z mistrovství ČR 13 medailí !      


Pohár  ČR 10tiletého žactva, Karviná 11.-12.6.2011

Šestičlenná výprava malých plavců vybojovala fantastické množství 9 medailí v individuálních disciplinách a jednu  ve štafetě. Tajně sice očekávané, ale souboj o umístění na stupních vítězů i v této kategorii nejmladších plavců se pohybuje v desetinách vteřiny. Kdo chtěl být na stupních vítězů, musel zaplavat osobní rekord.  Nejúspěšnější závodnicí byla Eliška Štichauerová  2 zlaté /100 polohový závod, 100 volný způsob/, 2 stříbrné / 50 volný způsob, 50 znak/ a 1 bronzová medaile / 100 znak/.  Aneta Köhlerová vybojovala stříbro a bronz na 50 a 100 m prsa, Markéta Zachová bronz na 50 motýl, Vojta Novotný bronz na 200 polohový závod.  Po mnoha letech se nám podařilo postavit štafetu a děvčata ve složení Štichauerová, Köhlerová, Zachová a  Pražáková vybojovala stříbrné medaile na 4x50 m polohová štafeta, přičemž zlato jim uniklo pouze o dohmat.
Nádherný výsledek tréninkové píle a kamarádské atmosféry celého družstva.    (Nahoře fotografie stříbrné štafety)
 
 
Pohár ČR 11tiletého žactva,  Prostějov 11.-12.6.2011

Jediným zástupcem našeho oddílu na mistrovství republiky této věkové kategorie byl Matěj Švíř. Ale také on se zasloužil o to, že jméno Lokomotiva Česká Třebová znělo na stupních vítězů. Z prostějovského bazénu  vylovil tři stříbrné medaile – na 100 a 200 znak a 200 polohový závod a dvakrát skončil na 4. místě.
Všem medailistům patří blahopřání a poděkování za reprezentaci oddílu !                                                                                                             R.Ei.