Slavnostní vyhodnocení fotbalové sezóny se stalo v areálu FK Pod Jelenicí tradicí. V pondělí 27. června podvečer se slavnost konala za účasti zástupců všech  družstev mládeže od nejmladší přípravky až po dorostence a to za početné účasti rodičovské veřejnosti. Ceny předával zástupce Pardubického krajské fotbalové asociace Vladimír Janata, místostarosta města Dobromil Keprt  a zástupce ředitele ZŠ Habrmanova Mgr. Michal Šindelář.  Součástí programu bylo vystoupení mažoretek ŠSK Gymnázia pod vedením Lenky Slavíkové a taneční školy Šárky Prossové. Celkem bylo předáno devět cen pro nejlepší hráče jednotlivých mládežnických mužstev a provedeno krátké zhodnocení jejich práce v uplynulé sezóně. Vyhodnocení provedl předseda FK Česká Třebová Bohumír Nejedlý  a to postupně od nejmladších v v přípravce C po dorostence.
 
 
Mladší  přípravka C: trenéři  Jiří Nešický, Daniel Pospíšil a Jaroslav Hamerník. Nejlepší hráč Matěj Polášek
Mladší přípravka B: hlavní trenér Radim Dlouhý, asistenti Martin Brejcha a Miroslav Čapka, vedoucí mužstva Alice Janzová
Nejlepší hráč Tomáš Jebavý. (Viz další fotografie)
 
 
Mladší přípravka A - trenéři Roman Vítek, Miroslav Štichauerm, Jiří Neugebauer a Jiří Deml (krajská soutěž ml. přípravek)
Tým absolvoval 15 turnajů a probojoval se na finálový turnaj do Hlinska. Nejlepší hráč Tobiáš Gremlica
Starší přípravka B - trenéři Pavel Petr, Roman Petr a Stanislav Petr. V okresním přeboru st. přípravek hráli 18 turnajů.
Nejlepší hráč Jan Deml.  (Na fotografiích)
 
 
Starší přípravka A - trenér Michal Kubásek, asistenti Lukáš Křivka a Jakub Zita, vedoucí mužstva Jaroslav Kovacs. Tým hrál krajský přebor v nejsilnější skupině A, probojoval se do krajského finále do Svitav. Nejlepší hráč Tomáš Sokol.
Mladší žáci B - hráli okresní přebor a stali se nejúspěšnějším týmem okresu.Trenéři To,máš Keprt, Daniel peroutka a Martin Hudač, nejlepší hráč Patrik Vaňous.
 
 
Mladší žáci A - v krajském přeboru obsadili 6. místo. realizační tým Jaroslav Macko - trenér, Roman Müller asistent trenéra a Jaroslav Sejkora - vedoucí mužstva Nejlepší hráč Ondřej Jankele, nejlepší střelec soutěže (35 branek)
 
 
Starší žáci - v krajském přeboru obsadili 7. místo. Trenéři Josef Strnad, Petr macek a Patr Bambuška.
Nejlepší hráč Daniel Pospíšil, který  se stal i nejlepším střelcem (20 branek)
 
 
Dorost - hrál Krajskou I.A třídu skupinu B a tuto soutěž vyhrál o 8 bodů před druhým týmem hlavně díky skvělé jarní části sezóny, kdy dohnal šestibodové manko z podzimních bojů. Nejlepší hráč Jan Vytlačil.  realizační tým tvořilo duo Jiří Bárta a Ladislav Janda.
 
Předseda FK ukazuje cenu, kterou získal A tým dospělých za postup do okresního finále v poháru ČMFS (hrálo se 8. června v Jablonném n.O.) a na dolním snímku pohár, který získal tým dorostu za vítězství v I.A třídě a postup do krajského přeboru.
Mladší přípravka C se svými trenéry
Mladší žáci B