Co pro Vás připravila knihovna na listopad                       


6. listopadu od 15 hodin dětské oddělení

Matyldino předčítání "Putování za nejmocnějším kouzlem II."

Ahoj holky a kluci, protože se vám minule moc líbilo naše společné vyprávění o Josefínce, která putovala za nejmocnějším kouzlem a po cestě ji provázel skřítek Borovníček, a vy i já jsme byly moc zvědaví, jak to dopadne, tak si to dovyprávíme do konce… a pak si vytvoříme podzimní strom, třeba podobný tomu, v jakém žil náš skřítek…  já už se těším, hlavně na vás. Matylda. Vstupné dobrovolné.

 

20. listopadu od 17 hodin čítárna

Muzikoterapie aneb deprese nemá šanci!

Univerzita volného času 2012

Zveme všechny na večer plný odreagování a hudby. Muzikoterapie pod vedením Mgr. Jana Rybky od 17 do 19 hod. na čítárně. Zájemci hlaste se na půjčovně (732/756 827) nebo na email: jana.jakeschova@ceska-trebova.cz, max. počet účastníků je 15. Vstupné 40,- Kč, předplatitelé UVČ zdarma. Doba trvání akce min 2 hodiny.

 

27. listopadu od 17 hodin čítárna

Duchovní vývoj v Česku: MVDr. Josef Staněk

O uzdravování se v českých podmínkách a síle lidského ducha s MVDr. Josefem Staňkem, autorem knih a článků, Agape Brno. Vstupné 50,- Kč, zájemci hlaste se na půjčovně (732/756 827) nebo na email: jana.jakeschova@ceska-trebova.cz, počet účastníků je omezen! Rezervace je závazná, v případě neúčasti nutno odhlásit.

 

1. prosince od 14 do 17 hodin

Den pro dětskou knihu

Zveme na odpoledne plné her, čtení a zábavy. Program bude upřesněn.

 

Připravujeme

14. prosince  -  Vypouštění balónků Ježíškovi. Ve spolupráci s Mateřským centrem Rosa.

 

Prosba

Kdo by měl doma zbytky vlny a mohl je postrádat, byly bychom rádi, kdybyste je mohli přinést do knihovny nebo na pobočku Parník. Upotřebili bychom je na vyrábění s dětmi. Děkujeme.