Na kávě s Táňou Hejlovou po osmi letech                               

O hudbě, kosmetice  a také o konopí
 
S Táňou se nesetkáváme při rozhovoru poprvé. Naposledy jsme si povídali před osmi lety, kdy získala ocenění Podnikatelka roku Královohradeckého a Pardubického kraje. Při její práci je vždy o čem hovořit, protože za svoji podnikatelskou dráhu nebyla nikdy jen řadovou kosmetičkou. Pořádala akce pro veřejnost, módní přehlídky, soutěže líčení, akce pro děti i seniory, charitativní činnost …
 
Táňo, osm let je dlouhá doba v životě každého člověka a přichází různé události. Můžete zmínit některé pro vás důležité momenty?
 
Neuvěřitelně čas utíká, je to jako včera kdy jsme si vyprávěli. Za tu dobu jsem se po rozchodu se svým životním partnerem o to víc pustila do práce. Některé ze jmenovaných aktivit jsem opustila, ale o to víc začala rozvíjet ze získaných zkušeností aktivity nové a cíleně na nich pracovat. Původně byly mé aktivity spíš nárazové, ale díky možnosti soustředit se a časové volnosti jsem měla možnost začít pracovat jinak. Podařilo se mi tak splnit si svůj sen a pracovat na návrzích kosmetických produktů pro profesionální práci, pracuji na technologických postupech a systémech profesionálního salonního ošetření s těmito produkty. S mými pracovními postupy již dnes pracuje řada renomovaných kosmetických salonů u nás i v zahraničí. Možnost pracovat i na návrzích složení produktů a sér pro ošetření je ucelená práce o jaké jsem vždy v kosmetice toužila. Splnilo se mi daleko víc, mám kolem sebe zkušený tým velké firmy, hlavně skvělé odborníky a lidi,  kteří si kvalitní práce druhých cení, nepreferují dravost, ale kvalitu a spolehlivost. Jako bonus k tomu všemu byla pro mne výzva začít pracovat s konopím.  
     Začala jsem se víc věnovat svým koníčkům, hlavně hudbě, která je dnes již také součástí mého podnikání o čem se mi dřív ani nesnilo. Díky všem těmto událostem jsem získala v roce 2009 další ocenění výrazem nejvyššího uznání Hübners Who is Who v oblast vědy, hudby a umění se zařazením do encyklopedie významných osobností České republiky.  
 
To zní velmi optimisticky v dobu, kdy slyšíme, že nic nefunguje.
 
Je to o prioritách, netvrdím, že jsem měla někdy na růžích ustláno, nebo že je to jednoduché. Důležité je se svých snů nevzdávat, i když máte pocit, že je celý svět proti vám. Člověk, který nemá sen a nemá cíl, nemá ani kam dojít. Je někdy těžké odolávat nepříznivým situacím a nenechat se jimi ovládnout a ve svých snech brzdit. Navzdory všem nepřízním jsem nenapravitelný snílek a optimista což mi usnadňuje pokračovat dál.
 
Koníčkem je hudba a zároveň součást podnikání ? V jakém smyslu ?
 
Snažím se účastnit se na co nejvíce koncertech agentury kterou jsem před sedmi lety založila. Účastním se při organizaci festivalů a akcí například výročí skupin. Organizovala jsem 25. výročí Kamelotu na Špilberku a poté v Lucerně, organizačně se zúčastnila na 30. výročí skupiny  Hop trop v Karlínském divadle v Praze. V současné době spolupracuji na přípravě koncertu Pavla J. Ryby a maďarské skupiny Omega 1. 12. 2012 v pražské Lucerně. Je to za ta léta poprvé co mám možnost spolupracovat i se zahraničními agenturami. Tohle již přestává být jen koníček, ale velká zodpovědnost. Pavel je neuvěřitelný umělec a člověk uznávaný po celém světě. Podle toho se odvíjí i setkávání s různými osobnostmi naší popové i zahraniční scény. Koncertoval s mnoha předními umělci celého světa, účastní se jako významná osobnost mnoha událostí.  Teď se například připravuje na cestu do Varšavy kam je pozván na setkání presidentů PL/ČR. Z koníčka se mi tak stává velmi zajímavá zkušenost, ale kosmetika je stále mojí prací, kterou neopouštím, naopak ji rozvíjím.
 
Šla jste vždy s dobou a přinášela novinky svým klientům. Je tomu tak i při práci s konopím ?
 
Samozřejmě, snažím se o jedinečnost, o to co jinde klient nemá možnost dostat. Byla jsem průkopníkem v celistvém kosmetickém ošetření začínajícím uvnitř těla, studovala čínskou medicínu, stravování, diagnostiku, spolupracovala s psychology a lékaři, protože toto všechno na to jak člověk vypadá, působí. Konopí nabízí možnost ve všech těchto směrech pokračovat na stejném základě. Je to potravina, vysoce kvalitní poživatelný olej, který obsahuje velké  množství účinných látek, používá se k léčbě rakoviny, čistí cévy, na povrchu pokožky má obrovsky hojivé účinky. Vyráběná profesionální kosmetika do salonů a lázní s produkty Wellness na kterých jsem také pracovala, je jen část výroby. Navíc jiná firma vyrábějící konopné produkty profesionální řadu do salónů nemá. V lékárnách, ale i u mne ve studiu najdete léčivé produkty pro kožní choroby, lupénku, atopické ekzémy, dentální séra, séra na mykózy, žíly, klouby … Firma Cannaderm  za deset let od počátku legalizace výroby získala množství ocenění a v roce 2008 již byla jako Cannabis Pharma-derm vyhodnocena jako firma roku. Navíc je to firma česká a cenově pro klienty dostupná. I to je v dnešní době potřeba zvážit a nabídnout flexibilně klientovi vysokou kvalitu za dostupnou cenu a dát mu možnost volby. Proto nepracuji jen s konopím a v nabídce je ucelená řada německé kosmetiky Rosa Graf, se kterou pracuji od samého počátku.
 
Máte stále něco v plánu, prozradíte co chystáte letos pro své klienty na závěr roku ?
 
Doba je trochu jiná, dřív jsem dělala pod vánočním stromem na Starém náměstí módní přehlídku a balila klientům dárky pod stromeček. Teď je doba, kdy se šetří všude, proto jsem raději klientům připravila dárek, který je trvalejší hodnoty.
 
Co to bude ?
 
V dobu kdy se všude zvedají ceny, ceny ve Studiu Táňa rozhodně nepůjdou směrem nahoru, ale naopak. Rozhodla jsem se zajistit klientům nejen trvalou slevu u mne ve studiu na veškeré služby, ale zajistit jim i možnost volání zdarma. Navíc na svoji věrnostní kartu získají okamžitou slevu v mnoha dalších spřátelených zařízeních jako je například Solná jeskyně, kam mohou taktéž telefonovat úplně zdarma. Na počátku příštího roku vyjde celá nová profesionální řada určená k ošetření v salonech, na které jsem pro firmu Cannaderm pracovala a sestavila systém ošetření a masáží, což bude pro Studio Táňa hodně slavnostní okamžik, proto k němu chystám i slavnostní zahájení. Již k Vánocům můžete na toto ošetření zakoupit dárkové poukazy pod názvem ProfiSet EXCELLEC.
 
(Celý rozhovor najdete v listopadovém vydání Českotřebovského zpravodaje)