SETKÁNÍ POD NOVOU STŘECHOU
ve sboru Církve československé  husitské v České Třebové

Setkání pod novou střechou ve sboru Církve československé  husitské v České Třebové

v sobotu 17. listopadu 2012 dopoledne se k radosti všech zúčastněných vydařilo. Vřelé díky  všem, kdo naše pozvání přijali!

Velký dík také patří především stavební firmě Josefa Kováře z Parníka - J.K. stavební práce (j.k.stavebniprace@seznam.cz), ale také jednotlivcům, kteří ochotně na opravu střechy přispěli.  Tuto investici by nebylo možné uskutečnit bez finanční podpory Ministerstva kultury České republiky a Města Česká Třebová, které se k této investici postavilo velmi vstřícně.

Pozvání přijal i starosta města Česká Třebova  pan Jaroslav Zedník, který vyjádřil podporu a spokojenost nad dílem, které vrátilo Vyskočilově vile reprezentativní vzhled.  Soused Jarka Bittl nám přišel osobně popřát vše dobré ještě před zahájením.

Studentky ZUŠ Litomyšl Anežka a Terezka pod vedením své učitelky Jiřiny Macháčkové nás oslnily a potěšily skladbami na kytaru a housle.    Slovem nás povzbudil bratr  biskup CČSH Štěpán Klásek.    

Pozvání k neformálnímu posezení a popovídání u  společného a s láskou a bohatě prostřenému stolu přijal v duchu ekumeny emeritní farář evangelické církve Jaroslav Nečas s manželkou a za katolickou farnost byl přítomen pan děkan.Miloš Kolovratník.

Sešlost byla rozmanitá – staří i mladí nás v družném hovoru  povzbudili k dalším akcím, které chystáme mimo jiné i   pro veřejnost

Těšíme se na další setkání

Lidmila Kukuczková farářka CŠH Česká Třebová   Foto: Martin Šebela

CÍRKEV ČS.HUSITSKÁ v České Třebové zve na VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ  

do Žlutého domu s pečovatelskou službou a to v pátek 21.prosince v 18 h- doufáme ,že koledy a jiné vánoční písně Vás všechny potěší a že si se zpěváky také zazpíváte! Srdečně zveme, přejeme požehnané Vánoce.  Kuku